L'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Terra Alta ha reactivitat les jornades gastronòmiques del corder que se celebraran de l'11 de març al 15 d'abril. L'onzena edició de les jornades es reprèn després de dos anys d'aturada i els menús que oferiran 15 restaurants i allotjaments de la comarca estaran maridats pels vins de la DO Terra Alta i els olis de la DOP de l'Oli Terra Alta. Els establiments promouran estades llargues a la comarca aprofitant les jornades del corder. "A la Terra Alta tenim natura, gastronomia, vi, oli i uns preciosos ametllers florits", ha assenyalat Anna Miralles, presidenta de l'AEH Terra Alta. Les jornades compten amb la col·laboració del Consell Comarcal.
Els establiments participants són: Hotel Capçades, Hotel Miralles, Hort de Fortunyo, Restaurant Sibarites, Restaurant Bistrot, Nou Moderno, Restaurant Can Joan, Restaurant Angel, Hotel Piqué, Hotel-Restaurant Can Josep, Casa Barceló, Vilar Rural, Miravall, Hostal de l’Anton i El Molí de Bot.
Neus Sanromà, presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, s’ha mostrat contenta per la reactivació de les jornades a través del sector empresarial, ja que ha tingut “la capacitat d’aglutinar el sector de l’oli i el vi i de vincular-les a un turisme que defensa allò que som i allò que tenim”
Per la seua banda, el president de la DOP de l’Oli Terra Alta, Josep Pere Colat i Clua, ha remarcat el seu suport a la iniciativa. “Estem de costat, perquè producte i gastronomia van de la mà.”
Els menús de les jornades es podran consultar al web: https://aeht.es/jornades-gastronomiques/
Els establiments participants són: Hotel Capçades, Hotel Miralles, Hort de Fortunyo, Restaurant Sibarites, Restaurant Bistrot, Nou Moderno, Restaurant Can Joan, Restaurant Angel, Hotel Piqué, Hotel-Restaurant Can Josep, Casa Barceló, Vilar Rural, Miravall, Hostal de l’Anton i El Molí de Bot.
Neus Sanromà, presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, s’ha mostrat contenta per la reactivació de les jornades a través del sector empresarial, ja que ha tingut “la capacitat d’aglutinar el sector de l’oli i el vi i de vincular-les a un turisme que defensa allò que som i allò que tenim”
Per la seua banda, el president de la DOP de l’Oli Terra Alta, Josep Pere Colat i Clua, ha remarcat el seu suport a la iniciativa. “Estem de costat, perquè producte i gastronomia van de la mà.”
Els menús de les jornades es podran consultar al web: https://aeht.es/jornades-gastronomiques/
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics