Dimarts, 30 d'Abril de 2024

L’AEH Reus posa en marxa una nova edició de les Jornades de l’Arròs Ganxet

Del 19 d’abril al 12 de maig amb 20 restaurants participants

15 d'Abril de 2024, per Reusdigital.cat
  • Presentació de les tercers Jornades de l'Arròs Ganxet

    Cedida

L’Estació Enològica de Reus ha acollit aquest dilluns la presentació de les tercers Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Ganxet de Reus, que tindran lloc del 19 d'abril al 12 de maig. Les receptes proposades per la vintena de restaurants participants estan creades amb ingredients de qualitat que es produeixen i s’elaboren prop de la capital del Baix Camp. 

Les propostes culinàries estan elaborades amb Arròs Bayo, acompanyades amb vins del Celler Mas Vicenç. Com a novetat, a l’edició d’enguany s’hi incorporen dos productes insígnia de la cultura gastronòmica reusenca: totes les degustacions començaran amb un vermut de Reus i les postres comptaran amb l’avellana de Reus com a ingredient protagonista.

Els restaurants participants són: Xivarri Tasca Reus; Beer Wine; Moto Sport Cafè; Braseria Cafè Teatre del Centre; Flaps Cafè; Cafè de Reus; Restaurant l’Estel; Restaurant El Círcol; El Racó de JP; Cal Gallissà; Terrassa Gaudí; Cafeteria La Lleona; Tempus Coffee; Abrasa’m; Peixateries Velles; Lotus Bistro; Restaurant 158; Restaurant Tennis Monterols; Buidasacs Restaurant i Casa Coder..

Sílvia Cabrera del restaurant L’Estel de Reus ha estat l’encarregada d’elaborar un arròs ganxet, maridat amb vins Mas Vicenç.

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics