El tradicional i arxiconegut restaurant tarragoní Solric ha iniciat una nova etapa des de fa cinc mesos. La nova direcció encapçalada per Francesc Ferreres 'Paquito' vol impulsar de nou un restaurant que gaudeix d'una ubicació excel·lent, al costat de la platja de l'Arrabassada. Per fer front a aquest ambiciós objectiu s'han fet amb el serveis del xef Joan, un cuiner de prestigi.
Ferreres s'ha mostrat il·lusionat amb la nova etapa del Solric i amb l'aposta per les calçotades, que és previst que s'allarguin des d'ara i fins el mes d'abril a un preu de 35 euros per comensal amb postres i beguda inclosos. L'establiment tarragoní s'ha fet amb els 80.000 calçots de la collita d'una finca de la Selva del Camp per poder abastir el restaurant durant tota la campanya de les calçotades.
Els sopars de Nadal d'empreses i d'amics també són un altre aspecte amb el que estan apostant amb força i amb el qual estan tenint moltes reserves, fins el punt que esperen arribar a 4.000 comensals durant el proper mes de desembre. El Solric també la intenció d'aportar un plus al seu establiment mitjançant jornades especials com la dels bolets realitzada recentment.
Una altra novetat seran els esmorzars de forquilla que faran que l'establiment estigui obert tot el dia, els set dies de la setmana. Per fer front a aquest ingent volum de feina han ampliat la plantilla de treballadors, de 10 a 16. El creixent mercat de creueristes també és un dels objectius del restaurant Solric. Ferreres ha indicat que s'ha guanyat molta presència a les xarxes socials i a les webs de restauració.
També s'ha mostrat orgullós d'haver entrat a les 'caixes regal' tan conegudes i habituals avui en dia. Els nous i ambiciosos plans del Solric fan que no es conformin amb ser un dels restaurants més coneguts del Tarragonès, sinó que també volen guanyar presència a tot Catalunya.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics