El restaurant Cal Gallisà de Reus, a l’espai del Refugi, ofereix cada dimecres al vespre, tastos de vins i caves, d’una gran varietat.
El pròxim 3 de novembre, oferirà un tast de caves amb Cellers Grimau DO Cava. El preu és de 14 euros.
El 10 de novembre, es farà un tast amb dolços i soleres del 1900, de De Muller, amb l’ènoleg Jordi Benito. Cinc vins amb aperitiu, al preu de 22 euros.
En els dos casos, s’ha de fer reserva al telèfon 977 120566.
(Contingut publicitari).
El pròxim 3 de novembre, oferirà un tast de caves amb Cellers Grimau DO Cava. El preu és de 14 euros.
El 10 de novembre, es farà un tast amb dolços i soleres del 1900, de De Muller, amb l’ènoleg Jordi Benito. Cinc vins amb aperitiu, al preu de 22 euros.
En els dos casos, s’ha de fer reserva al telèfon 977 120566.
(Contingut publicitari).
Etiquetes:
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics