Les quartes Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’arròs de tardor de Mont-roig i Miami Platja, arranquen aquest d ivendres, 9 d’octubre amb noves propostes de plats i menús amb l’arròs i els productes de temporada com a protagonistes. La principal novetat d’aquesta edició arribarà aquest divendres, de les 7 de la tarda les 10 de la nit, i és que alguns dels establiments participants oferiran la possibilitat de fer una degustació i maridatge del seu plat participant, al seu establiment, per només 4 euros.
El moniato, les castanyes, els bolets, el conill o el pop són alguns dels ingredients que acompanyaran les diferents propostes d'arrossos que presenten els 12 establiments participants, vuit d'ells en format menú i quatre com plat únic. Els preus oscil·len dels 14 als 25 euros, segons si es tracta del format plat o menú complet. Destaca també que vuit dels establiments oferiran l’opció per emportar i poder així gaudir de les propostes des de casa.
Les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’Arròs de Tardor es podran gaudir fins al 25 d’octubre a: Alannia Els Prats, Casa Xavi, Ginger Café, La Borda d’en Manel, La Cuina de l’Ermita, La Mar Salada Restaurant-Camping Miramar, La Tasca d’en Joan, Plats & Co, Restaurant- Hotel Can Salvador, Restaurant Pizzeria Balmar, Restaurante Eclipse i al Restaurante La Riviera.
A més, Mont-roig Miami Turisme posa en marxa un concurs a Instagram a través del qual les persones participants podran guanyar un cap de setmana en una caravana vintage del càmping Miramar i un àpat per a dues persones al restaurant de les jornades que la persona guanyadora triï.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics