Del 23 de març al 2 d’abril tindrà lloc la 21a edició de la Ganxet Pintxo de Reus, amb la participació de 32 establiments En aquesta edició de primavera del 2023 s’incorporen quatre nous establiments: la pastisseria Exalta, la cafeteria L’Àntídot, la cafeteria Tempus i el Cafè de Reus.
Aquest divendres al matí, al Mercat Central, ha tingut lloc la selecció de les tapes i la sessió de fotos dels plats que hi participaran. Un cop més, la xef Eva Hausmann ha estat la responsable d'ajudar als establiments a preparar els seus plats per a les imatges, perquè siguin més apetibles.
El coordinador de la Ganxet Pintxo, Jaume Batista, s’ha referit a l'èxit d’aquesta ruta "ja consolidada” i a la importància de l’assessorament que presta Haussman “fruit de la voluntat de millora contínua de la ruta a l’hora de captar l’atenció dels clients”. Batista ha aunciat que el pròxim 6 de març se celebrarà a la Cambra un taller de ree’ls adreçat als professionals dels establiments participants amb l’objectiu de formar-los en el funcionament de les xarxes socials.
La gerent de Reus Promoció Marta Villalta ha destacat la implantació de la ruta també com a reclam turístuic per a la ciutat, i ha agraït l’assessorament de la xef Eva Hausmann en l’elaboració de les tapes. Hausmann va oferir a principis de mes una masterclass a la Cambra de Comerç per assessorar en la creativitat i la innovació de les tapes. En representació del Mercat Central, ha intervingut el paradista Carles Borrull, que ha celebrat que la selecció de les tapes s’hagi fet en aquest mercat, "caracteritzat pels productes de proximitat i de qualitat".
La Ganxet Pintxo és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Reus, amb el patrocini d’Estrella Damm i el suport de l’Ajuntament de Reus.
Aquest divendres al matí, al Mercat Central, ha tingut lloc la selecció de les tapes i la sessió de fotos dels plats que hi participaran. Un cop més, la xef Eva Hausmann ha estat la responsable d'ajudar als establiments a preparar els seus plats per a les imatges, perquè siguin més apetibles.
El coordinador de la Ganxet Pintxo, Jaume Batista, s’ha referit a l'èxit d’aquesta ruta "ja consolidada” i a la importància de l’assessorament que presta Haussman “fruit de la voluntat de millora contínua de la ruta a l’hora de captar l’atenció dels clients”. Batista ha aunciat que el pròxim 6 de març se celebrarà a la Cambra un taller de ree’ls adreçat als professionals dels establiments participants amb l’objectiu de formar-los en el funcionament de les xarxes socials.
La gerent de Reus Promoció Marta Villalta ha destacat la implantació de la ruta també com a reclam turístuic per a la ciutat, i ha agraït l’assessorament de la xef Eva Hausmann en l’elaboració de les tapes. Hausmann va oferir a principis de mes una masterclass a la Cambra de Comerç per assessorar en la creativitat i la innovació de les tapes. En representació del Mercat Central, ha intervingut el paradista Carles Borrull, que ha celebrat que la selecció de les tapes s’hagi fet en aquest mercat, "caracteritzat pels productes de proximitat i de qualitat".
La Ganxet Pintxo és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Reus, amb el patrocini d’Estrella Damm i el suport de l’Ajuntament de Reus.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics