El Patronat de Turisme de Cambrils s’ha adherit al Clúster gastronòmic Foodservice amb l’objectiu de dinamitzar el sector. Aquesta adhesió permetrà al municipi reforçar el posicionament de marca de la destinació i participar en projectes per a la promoció gastronòmica local.
La regidora de Turisme, Yolanda Burgos, ha assegurat que el sector gastronòmic s’ha vist molt afectat per la crisi derivada de la Covid-19 i que formar part del clúster oferirà oportunitats de negoci a través del networking i projectes col·laboratius. A més, l'adhesió de Cambrils al clúster Foodservice també permetrà aprofitar la formació específica que realitza l'organització als seus socis i col·laborar en xarxa amb els membres participants.
El Clúster Foodservice de Catalunya és una organització clúster que té com a objectiu principal promoure la innovació i reforçar la competitivitat del segment català del Foodservice i la restauració. Actualment, el Clúster Foodservice compta amb 95 associats, que representen el 42% del sector Foodservice a Catalunya, amb una facturació de 5.400 milions d'euros.
El Clúster Foodservice promou la innovació i la competitivitat del sector gastronòmic català
La regidora de Turisme, Yolanda Burgos, ha assegurat que el sector gastronòmic s’ha vist molt afectat per la crisi derivada de la Covid-19 i que formar part del clúster oferirà oportunitats de negoci a través del networking i projectes col·laboratius. A més, l'adhesió de Cambrils al clúster Foodservice també permetrà aprofitar la formació específica que realitza l'organització als seus socis i col·laborar en xarxa amb els membres participants.
El Clúster Foodservice de Catalunya és una organització clúster que té com a objectiu principal promoure la innovació i reforçar la competitivitat del segment català del Foodservice i la restauració. Actualment, el Clúster Foodservice compta amb 95 associats, que representen el 42% del sector Foodservice a Catalunya, amb una facturació de 5.400 milions d'euros.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics