La temporada de calçotades ha donat el tret de sortida, de manera oficial, amb l'arrencada simbòlica dels primers calçots aquest dissabte a Valls. Carme Ruscalleda ha estat l'encarregada de fer els honors de la 5a Jornada Gastronòmica i ha rebut el reconeixement 'Amiga de l’Autèntica Calçotada de Valls'. "Tot el país en tenim ganes i part de l'estranger, fer una calçotada és un superfood, número u", ha afirmat Ruscalleda. L'esdeveniment ha reunit els principals cellers, agricultors i restauradors de la comarca de l'Alt Camp amb xefs de prestigi. Entre ells, els cuiners Albert Raurich, del restaurant Dos Palillos, Carles Abellán, del de La Barra, i Joel Castanyé, del de La Boscana que han elaborat receptes amb la ceba dolça com a protagonista. La jornada ha homenatjat el cuiner vallenc Àngel Solé, mort en accident de trànsit a finals de l'any passat.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics