Dimarts, 11 de Maig de 2021

El ple de la Diputació aprova adequar el contracte d'arrendament de la TAP a causa de la Covid-19

25 de Setembre de 2020, per Redacció
  • Una imatge d'arxiu de la TAP

    Reusdigital.cat

La Diputació de Tarragona ha celebrat, aquest divendres al matí, el ple ordinari corresponent al mes de setembre. La sessió s'ha celebrat de manera presencial, al saló de plens Mare de Déu de la Mercè, complint les preceptives mesures de prevenció contra la Covid-19. Entre els punts destacats de l'ordre del dia, s'ha resolt adequar el contracte d'arrendament de la Tàrraco Arena Plaça (TAP) a la situació derivada de la pandèmia de Covid-19. En aquest sentit, i davant la impossibilitat de dur a terme esdeveniments al recinte principal, es limita l'objecte del contracte a la possessió de l'edifici auxiliar, i per tant es rebaixa l'import que ha de satisfer l'empresa Agència de Publicitat Internacional Catalana, SL (APIC).

En conseqüència, la Diputació de Tarragona recupera la possessió de l'edifici principal, per poder cobrir les necessitats que en cada moment sorgeixen a causa de la pandèmia, si bé l'APIC tindrà l'obligació de vigilància del recinte, posant en coneixement de la Diputació de Tarragona qualsevol incidència que s'hi pugui detectar. Un altre punt destacat del ple ha estat l'aprovació provisional de les modificacions de l'Ordenança fiscal general de gestió dels ingressos de dret públic de la Diputació de Tarragona que han de regir a partir de l'exercici 2021.

S'ha aprovat la declaració d'urgent ocupació dels béns i drets afectats pel projecte, l'inici de l'expedient d'expropiació forçosa i la relació de béns i drets afectats. Així mateix, s'ha aprovat la modificació de la convocatòria del Pla d'Acció Municipal (PAM) 2020-2023, redistribuint els imports de les anualitats en base a l'ampliació de crèdit per a 2020 i les planificacions rebudes pels ens locals. El total de la convocatòria per a aquest quadrienni és de 85 milions. Finalment, s'ha resolt designar el recentment nomenat diputat Josep Forasté com a representant de la Diputació de Tarragona en diferents organismes i entitats, que fins ara exercia la diputada i vicepresidenta quarta, Eva Maria Mata, i que ara es redistribueixen atenent a criteris organitzatius.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges