Divendres, 02 d'Agost de 2024

Els fideus rossos, protagonistes de la cuina de Cambrils

10 de Novembre de 2015, per Redacció
  • Presentació de les Jornades dels Fideus Rossos

    Cedida

Una trentena de restaurants participaran en les Jornades dels Fideus Rossos, del 13 al 29 de novembre, que organitza l’Ajuntament de Cambrils amb l’Associació de Restauradors del municipi.

En aquesta ocasió, són els fideus, un plat ben tradicional, els que es posen al servei de la creativitat de la trentena de restauradors que s’adhereixen a la campanya. Així doncs, durant les properes dues setmanes els fideus seran els protagonistes dels menús a la població. El preu dels menús oscil·larà des dels 18 fins als 42 euros. Les terceres Jornades dels Fideus Rossos estan incloses en el Calendari Gastronòmic de Cambrils. 

Restaurants participants

Els restaurants que participen en aquestes jornades són: Acuamar, Al Punt, Bec d’Or, Cal Tendre, Can Bosch, Can Solé, Casa Macarrilla 1966, Club Nàutic de Cambrils, Denver Cambrils, Dofí Verd, Duomo, El Moll, El Morter, El Pescador, El Pósito, Fonda Montserrat, Gami, Germans Miquel’s, La Galera Port Cambrils, La Palmera de la Llosa, La Sacristia del Port, Lekeitio, Les Barques, L’Original, Miramar, Montserrat, Nou Piñas, Portus Rincón de Diego, Vora.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges