Diumenge, 19 de Maig de 2024

Nova campanya informativa de salut preventiva contra la covid-19 als carrers de Reus

20 de Novembre de 2020, per Redacció
  • La campanya ha començat aquesta setmana

    Reus.cat

La campanya informativa d'agents de salut de carrer, impulsada per la regidoria de Salut i Ciutadania de l'Ajuntament de Reus, ha començat aquesta mateixa setmana. Amb la col·laboració, a més, de voluntaris de la Universitat Rovira i Virgili (URV), els informadors desenvolupen tot un conjunt d'actuacions socioeducatives per a la protecció de la salut i l'autoprotecció de la ciutadania arran de la pandèmia.

Informar sobre els grups bombolla, les distàncies socials i físiques, els usos adequats de les mesures d'autoprotecció i els dubtes que puguin sorgir al voltant del diferents trams d'obertura progressiva d'activitats són les principals informacions que s'expliquen als ciutadans. L'objectiu d'aquesta acció, tal i com ja es va fer en la primera campanya, és apropar l'Ajuntament a la ciutadania a través d'agents de carrer que informen, recullen preocupacions i responen els dubtes de les diferents persones ateses.

La campanya es planteja des de la proximilat als veïns, així com dels diferents agents i prescriptors de les diferents zones i barris. L'equip del projecte està format per sis agents de carrer i una coordinadora, a més de 10 persones voluntàries de la URV. Els serveis s’aniran redirigint cap on es consideri necessari a mesura que hi hagi canvis en la situació sanitària. A més, en alguns punts es farà un reforç de vistes a establiments comercials per tal de comprovar que es continuen mantenint les mesures de prevenció i també per tal de reforçar el missatge sobre la importància justament de la prevenció per tal de frenar el risc de contagi.

Finalment, es realitzaran tasques d’observació en llocs claus de la ciutat (entrades i sortides als centres escolars, centres cívics, parcs...) i una posterior proposta d’accions o mesures per tal de millorar la protecció de la salut de les persones.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegitCOMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Jose Manuel Pizarro  20 de Novembre de 2020

Qui ha escollit on fer la foto?

Qui haurà escollit el lloc i l’hora per fer aquesta foto?
La Plaça de la Cultura de la Pau durant el matí.
Plaça on cada tarda a partir de les 6 de la tarda es reuneixen nombrosos grups d’adolescents, i no tant adolescents, sense mascareta ni distància a fer de les seves.
Sense control per part de la guardia urbana i sense aquests informadors tan macos que surten a la foto a passejar pel centre de Reus per tal que la gent cregui que l'ajuntament està fent alguna cosa en la lluita contra el Covid.
Tot un muntatge.
Convido a qualsevol mitjà que visiti la plaça qualsevol tarda a partir de les 6 de la tarda per veure la realitat dels barris i no el centre modernista i comercial que a tots ens agrada.

Reportatges