Així, admet que la diferència entre el preu de la licitació, 2,2 milions d'euros sense IVA, i els 2,8 milions d'euros del cost final de l'obra va ser per la inclusió de 23 partides que no apareixien en el projecte i per la variació en els mesuraments. Es va tractar d'un sobrecost, però, que no va superar els límits que permet la Llei de contractes de les administracions públiques. Per exemple, explica que van ser partides "tan poc sospitoses" com encofrats de murs de 4 metres d'alçada, un sistema de bombeig d'aigües pluvials o la col·locació d'un additiu hidròfug.
Teyco detalla que va treballar amb Daniel Massagué a través d'algunes filials amb empreses de l'exalcalde, principalment amb una empresa dedicada a la producció industrial de pa i al servei de càtering per a empreses, i defensa que el fet que no hagin tornat a treballar més amb Massagué en cap obra pública, a banda de la construcció de l'aparcament, "permet argumentar amb claredat" que els negocis es van produir al marge de l'activitat de Massagué com a alcalde ni van ser basats en un "intercanvi de favors ni de cap tipus de comissió".
L'empresa també expressa en nom de la família Sumarroca "la incredulitat davant una situació inesperada" després de l'operació policia d'avui, ja que subratlla que sempre ha col·laborat amb la justícia facilitant dades, factures i documents des que es va iniciar la investigació a l'exalcalde de Torredembarra. "La desproporció de l'actuació d'avui ha tingut una enorme repercussió pública que perjudica greument la reputació de l'empresa i de la família Sumarroca, a qui es qüestiona la seva presumpció d'innocència", lamenta Teyco en un comunicat.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics