Més de seixanta representants d’empreses innovadores i de recerca agroalimentària han debatut, aquest passat dijous, al Centre Tecnològic de Nutrició i Salut (CTNS) de Reus, com es plantegen la innovació i quins projectes d’R+D tenen en marxa, tenint en compte les perspectives de futur de l’horitzó 2020.
Amb aquesta jornada empresarial s’ha volgut proporcionar als assistents una visió general sobre la innovació en la indústria alimentària, a través del coneixement de diversos casos particulars d'empreses significatives. També ha servit perquè moltes de les empreses més innovadores del sector de l'alimentació i begudes de Catalunya i l’Estat interactuïn entre elles.
Aquesta activitat ha estat organitzada pel CTNS i per l’AINS, el Clúster de Nutrició i Salut, en el marc del Fòrum CEICS 2013, i té el suport de la Diputació de Tarragona. L’acte ha comptat amb un primer bloc de xerrades de quatre empreses agroalimentàries capdavanteres en innovació sobre èxits, productes, perspectives i plantejaments pel 2020 des de la seva experiència. A la segona part, s’ha fet un debat amb els assistents sobre innovació en producte i màrqueting.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics