El Nàstic falla un penal i perd contra l'Alcoyano per 2 a 0

28 d'Octubre de 2013, per Camp d'Esports/ GDDC
  • El Nàstic ha caigut derrotat a Alcoi

Gimnàstic de Tarragona

El Nàstic necessitava guanyar per accedir a la zona de play off i ha fallat en el seu intent a Alcoi. En funció d’altres resultats que s’havien produït, granes i blanc-i-blaus sabien que l’equip que guanyés accediria a una de les quatre places que donen dret a la fase d’ascens.

El Nàstic ha perdut per 2 a 0 un partit que ha dominat fins al minut 19, quan Bello ha superat Reina. Amb aquesta derrota, el CF Reus Deportiu i l’Olot, rival dels grana aquest dimecres, han superat els tarragonins a la classificació.

El domini del Nàstic quasi ha desaparegut des del moment que Bello ha marcat l’1 a 0. Era la primera jugada d’atac de l’Alcoyano i l’ha sabut aprofitar. A partir d’aquest moment, el control ha passat a ser dels alacantins. Al 48 d’aquest període l’àrbitre ha decretat penal favorable al Nàstic i Marcos s’ha encarregat de fer-lo efectiu. La pilota, però, ha sortit per damunt de la porteria defensada per Bouba. El d’Alcoi ha estat el tercer penal que falla el Nàstic aquesta temporada.

Tot ha continuat igual a la segona part. El Nàstic ho ha intentat sense fortuna i, sobretot, sense cap convicció. De la seva banda, els alacantins han buscat el segon gol i aquest ha arribat al minut 91 obra de Rayco. El dimecres el Nàstic rep l’Olot al Nou Estadi, a partir de dos quarts de 9 de la nit.