El Reus Deportiu certifica el seu descens a Primera Catalana

Els roig-i-negres perden a casa davant el CB Mollet

27 de Maig de 2013, per Vanessa Vall
  • El Reus Deportiu de bàsquet ha descendit de categoria

El Reus Deportiu ha certificat el descens a Primera Catalana després de perdre el segon partit de la fase de permanència a la lliga de Copa Catalana davant del CB Mollet (Vallès Oriental), per 61 a 75. Els locals han començat dominant el joc durant els primers cinc minuts del partit, gràcies, sobretot, a una bona defensa, però els jugadors del Mollet, a base de triples, han aconseguit capgirar el marcador i posar-se per davant en l'electrònic. Aquesta dinàmica ja no canviaria en tot el partit.

Al segon quart, seguint amb la mateixa tònica dels primers minuts de l'encontre, el Reus Deportiu ha provat diferents alternatives defensives per anul·lar el bon joc exterior que oferien els visitants, però l'esforç no ha estat suficient i s'arribat al descans del partit amb una màxima diferència pel Mollet de 29 a 42.

A la sortida dels vestidors, aquest cop sí que els jugadors del Reus han aconseguit ajustar el marcador, posant-se només a cinc punts del Mollet, però de nou, els visitants, gràcies al seu gran joc exterior, han tornat a obrir la diferència al marcador.  Finalment, en els últims minuts, davant dels pocs efectius amb els que disponia l'equip reusenc, el Mollet ha trencat definitivament el partit amb un parcial de 4 a 10.

REUS DEPORTIU: Navas, Larramona (5), Viñas (13), Marín (20), Bayod (13) -cinc inicial- Gilabert (3), Fernández (2) i González (3)

CB MOLLET: Ferrer (20), Viñallonga (7), Reina (18), Masllorenç (2), Huerta -cinc inicial- Tejada, Rabassó (6), Bas (19), Rodríguez i Dzigal (4)

Parcials: 15-23/29-42/48-57/61-75