Diumenge, 16 de Juny de 2024

El Tecnol Reus suma tres punts molt importants davant el CP Voltregà

Els roig-i-negres guanyen 4-7 a la pista del Voltregà i s'acosten a les places europees

31 de Març de 2012, per Clàudia Bonet
  • Raúl Marín ha estat un dels jugadors destacats a Sant Hipòlit

Georgina Giné (imatge d'arxiu)

El partit ha començat amb un Tecnol Reus conscient de la importància de sumar els tres punts fora de casa. El Reus, intens en l'atac, s'ha avançat al marcador, al minut 1,5, de la primera, després d'un tir de falta directa, que ha comès Albert Grau i ha estat sancionat amb una targeta blava. Raúl Marín ha estat l'encarregat de sumar el primer gol al marcador amb un tir potent que Roger Torelló no ha pogut aturar. El Voltregà no ha abaixat els braços i ha jugat amb passades llargues per buscar espais entre la defensa roig-i-negra. Ha tingut diverses ocasions però el Reus ha exercit amb una bona defensa que li ha permès seguir avançats en el marcador.

La primera part ha estat intensa amb ocasions per ambdós equips, tot i que el Tecnol Reus n'ha tingut de més clares. Tant Raúl Marín com Jordi Adroher han pogut allargar distàncies però el porter local Roger Torelló ho ha evitat. El Voltregà ha pogut marcar el primer amb un tir de falta directa de Gerard Teixidó però s'ha trobat amb una bona intervenció del porter roig-i-negre, Guillem Trabal. Els últims minuts de la primera part han estat intensos i tot i la superioritat del Reus en atac, el marcador ja no s'ha mogut.

La segona part ha començat amb molta força per ambdós equips, però abans d'arribar el primer minut Jaume Molas ha marcat el primer pel Voltregà després d'un tir de falta directa que havia refusat Trabal. Un gol matiner que ha fet reaccionar els roig-i-negres que després de diverses ocasions s'han tornat a avançar al marcador amb un gol de Xavier Caldú al minut 27 de la segona després d'un contraatac molt ràpid. L'equip d'Alejandro Domínguez molt intens en atac ha marcat el tercer al minut 28 per obra de Jordi Adroher. que amb un tir potent ha enviat la bola al fons de la porteria.

El Tecnol Reus ha ofert un gran joc i s'ha posat de ple a la pista. A diferència de la primera part, ha estat molt contundent en atac, aprofitant totes les ocasions. Al minut 30, Raúl Marín amb una gran jugada individual, i després de superar dos defenses, ha marcat el quart per l'equip visitant. El Voltregà ha intentar reduir distàncies i ho ha aconseguit amb un gol al minut 36 de Gerard Teixidó. Però els roig-i-negres han continuat oferint un gran joc i s'ha vist reflectit en el marcador. Al minut 38, i després d'una excel·lent rematada, Jordi Ferrer ha marcat el cinquè. El Reus ha seguit augmentant la distància amb un gol de falta directa, la desena de l'equip local, que ha transformat Raúl Marín al minut 39.

El Voltregà, però, no s'ha donat per vençut i ha escurçat les diferències amb una rematada de Juli Anguita al minut 39. Les alternatives en el marcador han continuat i Caldú des de la frontal ha marcat el setè pel Reus al minut 43. Tot i així, encara hi ha hagut temps per un darrer gol de Gerard Teixidó pel Voltregà, que ha deixat el definitiu 4-7 en el marcador al minut 46. Ens els últims minuts, els roig-i-negres han continuat pressionant però el partit s'ha acabat sense cap més moviment al marcador.

CP Voltregà: Roger Torelló, Albert Grau, Gerard Teixidó, Jaume Molas i Juli Anguita -cinc inicial-..

Tecnol Reus: Guillem Trabal, Xavi Caldú, Albert Casanovas, Raúl Marín i Molet -cinc inicial-.

Àrbitres: Luis Delfa i Juan José Prades.