Un Tecnol Reus superior en atac suma tres punts a casa

Els roig-i-negres han guanyat per 4-1 davant el Sather Blanes

26 de Març de 2012, per Claudia Bonet
  • Adroher celebra el 2 a 0

Josep Gallofré

• Caldú en una jugada d'atac

El partit ha començat amb molta intensitat per part dels dos equips, però el Reus contundent en atac, ha sabut aprofitar les ocasions que ha tingut per distanciar-se en el marcador. El primer gol ha arribat de penal al minut 4, transformat per Jordi Molet. El Blanes, molt posat en el partit, ha intentant reduir les diferències però s'ha trobat amb un Reus molt segur en defensa. Els locals han eixamplat la distància amb un segon gol de Jordi Adroher (min.8) amb un tir des del mig del camp. Abans del descans, Raúl Marín (min.18) ha estat l'encarregat de fer el tercer.

A la segona part, amb un 3-0 a favor dels roig-i-negres, l'equip visitant ha sortit amb força a l'atac però Guillem Trabal ha estat protagonista amb les seves intervencions. El Tecnol Reus, contràriament a la primera part, no ha sabut resoldre amb la mateixa efectivitat les ocasions que ha tingut. Tot i així, al minut 31 després d’un tir de falta d’Albert Casanovas que ha refusat el porter visitant, Jordi Molet ha marcat el quart per l’equip d’Alejandro Domínguez. El Blanes hauria pogut reduir diferències amb un penal al minut 34, que Trabal ha aturat a l’ex roig-i-negre Teixidó. Finalment, el gol de l’equip de Ramon Benito ha arribat al minut 43 amb un penal que ha transformat Kimi Ridaura, establint el 4-1 definitiu. En els últims minuts, l’equip roig-i-negre ha disposat de diverses ocasions de gol però el marcardor ja no s’ha mogut.

Tecnol Reus: Trabal, Caldú, Casanovas, Molet i Adroher -cinc inicial-.

Sather Blanes: Llaverola, Grassas, Armengol, Ridaura i Selva -cinc inicial-.

Àrbitres: Xavier Galan i Isaac Sanz.