Cinquena victòria consecutiva del Reus Deportiu Virginias

23 de Gener de 2022, per Reusdigital.cat
  • Els jugadors del Reus Deportiu Virginias celebren un dels gols aconseguits

Reus Deportiu

El Reus Deportiu Virginias continua intractable en aquest 2022. Cinquena victòria consecutiva dels reusencs , en aquesta ocasió amb el resultat de 5 gols a 8 davant el Corredor Mató Palafrugell. Tres gols de Raül Marín; doblets de Checco Compagno i Sergi Aragonès i diana de Marc Julià. Amb el triomf en aquesta quinzena jornada, l’equip ocupa la quarta posició de la Parlem OK Lliga amb 29 punts.

El Reus ha dominat els primers compassos i ha recollit el premi. Raül Marín ha obert la llauna al minut 5 després d’un contraatac i una combinació entre Marc Julià i David Gelmà, qui ha assistit a Marín per enviar la bola al fons de la xarxa (0-1).

Tres minuts després, Sergi Canet restablia l’empat amb una rematada des del segon pal assistida per l’exroig-i-negre Romà Bancells (1-1). Amb aquest resultat el Palafrugell ha canviat el guió i ha crescut. Compagno ha comès penal sobre Ceschin i ha vist targeta blava. Marc Figa, no ha perdonat per situar el 2-1, al minut 9.

Sense perdre la cara al partit, el Reus Deportiu ha capgirat el resultat en els darrers cinc minuts abans del descans. Compagno ha esmenat l’error amb la diana de l’empat després d’una falta a favor en zona ofensiva (2-2). Segons més tard, Marc Julià amb un fantàstic ganxo, ha batut Puigbí per situar el 2-3 a l’electrònic.

En el segon temps hi ha hagut una pluja de gols. Compagno ha fet el 2-4, ben situat dins l’àrea al minut 31, tot fent el seu doblet particular. Dos minuts després, Rubén Ruiz ha escurçat distàncies (3-4).

Pràcticament en la següent jugada, Sergi Aragonès ha fet el 3-5. Tot seguit ha arribat la desena falta local, que Marín no ha perdonat amb un ganxo d’alt nivell (3-6). Aragonès també s’ha sumat a la festa dels doblets amb una rematada des del segon pal després d’una combinació entre Rojas i Marín (3-7).

Al minut 41, Càndid Ballart ha aturat un penal al seu excompany, Felipe Castro. El porter manlleuenc ha rebut un fort impacte i ha hagut de ser substituït per Martí Zapater, qui ha jugat els darrers 9 minuts.

Curiosament, poc després Zapater ha comès penal i ha vist la blava. Ha hagut d’entrar de nou a la pista Ballart, que ha aturat en primera instància, però no ha pogut evitar el gol el segon tir de Figa (4-7).

A l’altra àrea, Marc Julià ha provocat penal. Marín ha enviat la bola al fons de la xarxa (4-8). En el darrer minut, Ceschín ha maquillat el resultat aixecant la bola sobre Zapater (5-8).