Dimarts, 11 de Maig de 2021

Convoquen les subvencions per al foment de l’activitat esportiva a Reus

Les sol·licituds es podran presentar a partir del 26 de març i fins el 20 d’abril

23 de Març de 2018, per Redacció
  • Les subvencions s'adrecen a entitats esportives

    Reusdigital.cat

La regidoria d’Esports de l'Ajuntament de Reus ha publicat aquesta divendres, al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona, l’anunci de la convocatòria per a la concessió de subvencions a entitats per al foment de l’activitat esportiva a la ciutat per a la temporada entre l’1 de setembre de 2017 i el 31 d'agost de 2018. La convocatòria esta dotada amb 176.000 euros. Les subvencions atorgades per aquest concepte la passada temporada van ascendir a 173.027,87 euros, segons han detallat fonts municipals.

Les sol·licituds es podran presentar a partir del 26 de març i fins el 20 d’abril a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. Caldrà demanar cita prèvia a través de www.reus.cat o trucant al número de telèfon 977 010 010. Podran ser beneficiaris d’aquestes subvencions les entitats esportives i aquelles entitats de la ciutat que participin o portin a terme qualsevol de les activitats objecte de la subvenció.

Esport base 1

Es valoraran les activitats esportives proposades per entitats que desenvolupin la pràctica esportiva en instal·lacions de titularitat privada o que suportin el cost d’ús d’instal·lacions esportives. Es valoraran les activitats desenvolupades per entitats esportives de qualsevol modalitat, amb participació d’esportistes de 6 a 17 anys. Quedaran excloses aquelles activitats que formin part de l’oferta d’activitats extraescolars promogudes per AMPES, centres educatius o entitats esportives en el marc escolar i amb alumnes exclusius del centre educatiu.

Esport base 2

Es valoraran les activitats esportives proposades per entitats que desenvolupin la pràctica esportiva en instal·lacions esportives de titularitat municipal. Es valoraran les activitats desenvolupades per entitats esportives de qualsevol modalitat, amb participació d’esportistes de 6 a 17 anys. Quedaran excloses aquelles activitats que formen part de l’oferta d’activitats extraescolars promogudes per AMPES, centres educatius i/o entitats esportives en el marc escolar i amb alumnes exclusius del centre educatiu. Participació en Activitats Esportives Regulars. Es valoraran les activitats esportives regulars desenvolupades per les entitats adscrites a competicions regulades per les federacions esportives o el Consell Esportiu del Baix Camp, excloses les activitats de lleure o de competició de lleure del municipi (lligues de futbol 7, futbol sala, bàsquet, veterans), amb esportistes majors de 18 anys.

Organització d’activitats esportives extraordinàries

Es valoraran les organitzacions d’activitats esportives extraordinàries desenvolupades fora de les competicions regulars adscrites a les federacions esportives (lligues, copes, campionats oficials). Preferentment, les que tinguin com a objectiu la promoció esportiva de base o aquelles que tinguin per objecte convocar activitats esportives a la ciutat i que portin el nom d’aquesta.

Les organitzacions d’activitats es podran desenvolupar en instal·lacions pròpies o instal·lacions esportives municipals. Les que es desenvolupin en instal·lacions esportives municipals hauran de disposar del vistiplau de l’organisme gestor de les mateixes, almenys amb 120 dies d’antelació, i els compromisos dels organitzadors de fer-se càrrec de les despeses d’ús.

Transport

Es valoraran les activitats esportives regulars o extraordinàries, desenvolupades per les entitats en competicions oficials individuals o d’equip a nivell internacional, estatal o català, en categories juvenils o absolutes i per entitats d’esport de discapacitats físics, psíquics o sensorials, i que requereixin de transport per als desplaçaments.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges