•

•

•

•

El conjunt roig-i-negre tenia la necessitat de guanyar i esperar que els rivals directes punxessin. I així ha estat. Només l'Huracán ha aconseguit vèncer en el seu partit davant el Badalona. L'Hèrcules ha empatat amb el Mallorca B i el Lleida ha perdut a Cornellà. A això, cal afegir-hi el triomf roig-i-negre per 1 a 0 davant l'Olot, que dóna dret a participar en la preuada promoció d'ascens. Al final, s'ha desfermat l'eufòria entre l'afició del Reus i els jugadors. S'ha aconseguit l'objectiu marcat des de principi de temporada.

No ha estat un partit fàcil. Algú es podia pensar que l'Olot vindria a passar la tarda a l'Estadi Municipal, però no ha estat així. El conjunt de la Garrotxa s'ha mostrat intens en tot moment i ha intentat desplegar bé el seu futbol. Tot i això, només ho han pogut fer al final de l'encontre quan el Reus ha retrocedit. L'equip de Natxo González ha estat intens durant els 90 minuts i, fins i tot, hauria pogut vèncer per un marcador més ampli.

Només començar el partit l'àrbitre, molt qüestionat, no ha xiulat un penal sobre Òscar Rico. Durant els primers minuts, el CF Reus ha tingut la posessió de la pilota i cal destacar una rematada fora de Sellarès al minut 4. L'Olot ha avisat cinc minuts després amb un xut des de la frontal de l'àrea de Coro que ha desviat Badia.

El CF Reus ho ha seguit intentant, però sense inquietar amb perill el porter Gianni. De nou, al minut 25, el col·legiat ha estat el protagonista quan ha anul·lat un gol legal a Colorado. A partir de la mitja hora de joc, el CF Reus ha premut l'accelerador i s'han vist els millors moments de futbol. L'equip de Natxo González ha ofegat l'Olot al seu camp. Colorado ha tingut l'oportunitat més clara, però la seva remada al minut 34 ha marxat fora fregant el pal. Rico per partida doble, i Vitor, ha tingut les darreres ocasions del primer temps.

En la represa la tònica ha estat la mateixa, un Reus intens que tenia l'esfèrica, davant d'un Olot que intentava defensar-se. Els roig-i-negres eren conscients que necessitaven marcar per aconseguir l'objectiu. Sellarès ho ha intentat de nou al minut 50, però no ha pogut rematar. I al 60, arribava l'esperat premi, Vitor Silva ha rematat des de fora l'àrea i ha fet el primer i únic gol del partit. Un gol que al final donaria l'alegria al CF Reus.

A partir d'aquest moment el CF Reus ha reculat i ha intentat sortir al contraatac amb Xisco i Fran Carbia, que han entrat en aquesta segona part. Aquest fet l'ha aprofitat l'Olot per generar perill a la porteria d'Èdgar Badia. Els visitants han disposat de diverses ocasions molt ben resoltes pel porter roig-i-negre. El Reus hauria pogut fer el segon gol amb una rematada de cap de Colorado al pal al final de l'encontre.

Finalment, el CF Reus ha aconseguit els tres punts d'or. Una victòria que li atorga el privilegi de fer la promoció d'ascens a Segona Divisió A. Els roig-i-negres ja esperen rival. El sorteig es farà aquest dilluns a les 5 de la tarda. Els possibles equips són Guadalajara, Almería B i Racing de Ferrol.

CF Reus: Edgar, Cassamá, Ñoño (Xisco, '77), Semedo, Moyano, Jaume, Vitor (Masqué, '80), Ramon Folch, Sellarès (Fran, '69), Rico i Colorado.

UE Olot: Gianni, Jordi Calavera, Mussa, Germán, Rojas, Sana, Trujillo (Uri, '57), Héctor, Sielva David López, '70), Carlos i Coro (Robert, '57).

Gols: 1-0 Vitor, ('61).

Àrbitre: Raúl Nicolás Espejo. Ha mostrat tarjeta groga a Moyano, del Reus Deportiu; a Coro, Mussa, de la UE Olot.