Dimecres, 24 de Juliol de 2024

El CF Reus B Cambrils empata en el debut a casa

El filial roig-i-negre no pot superar al Vilafranca tot i anar gran part del partit per davant en el marcador

28 d'Agost de 2017, per Redacció
  • Celebració d'un dels gols del CF Reus B Cambrils, aquest diumenge

CF Reus

El CF Reus B Cambrils ha sumat un nou punt en el segon partit oficial de la temporada. El conjunt de Lluís Albesa ha empatat 2 a 2 a casa contra el FC Vilafranca en un partit que hauria pogut acabar amb victòria roig-i-negra si no fos per un gol encaixat en els darrers instants. Els del Baix Camp han dominat una primera part que ha tingut fins a tres gols.

En una primera mitja hora animada, Marcel Meseguer obria la llauna al minut 7. Només tres minuts més tard, els vilafranquins han establert la igualada, però el gol ha tornat a somriure el CF Reus B Cambrils al minut 27, mitjançant Gonzalo Pereira. El filial roig-i-negre ha pogut mantenir el mínim avantatge fins a les acaballes del partit. Al minut 80, Aday Benítez ha tornat a igualar l'enfrontament, marcant el definitiu 2 a 2 i deixant els de Lluís Albesa amb la mel als llavis.

El CF Reus B Cambrils, doncs, suma dos punts a la classificació, sense haver perdut cap partit i el primer triomf a Tercera entre cella i cella. Situats en la 12a posició, el pròxim compromís serà diumenge vinent al camp del Vilassar de Mar.