El conjunt roig-i-negre perd per 1 gol a 0

06 de Gener de 2017, per Jordi Benavent
  • El CF Reus ha perdut a Valladolid

La Liga

El CF Reus s'ha deixat a Valladolid (Castella i Lleó) els tres primers punts de l'any 2017. A l'Estadi Nuevo José Zorrilla, els jugadors de Natxo González han fet un partit molt seriós davant un Real Valladolid que ha trobat amb facilitat el camí cap a la porteria defensada per Edgar Badia. De fet, l'únic gol del partit ha arribat a pilota aturada a les acaballes del partit. Al minut 80, Raúl de Tomás ha pentinat una centrada de Joan Jordán per aconseguir l'1 a 0 definitiu.

Abans però, s'ha pogut veure un partit molt equilibrat, amb oportunitats per ambdós equips i sense un dominador clar del joc. Ni el Valladolid ni el Reus han aconseguit fer seu el control de l'esfèrica al centre del camp. A la primera meitat, tot i el domini dels visitants, les ocasions han estat repartides. La primera oportunitat de gol l'ha tingut el conjunt castellà mitjançant Jaime Mata, que amb una rematada per baix ha provat sort davant Edgar Badia. S'havien jugat 28 minuts i la resposta del Reus no s'ha fet esperar. En la jugada següent, Edgar Hernández ho ha provat amb un llançament de falta directe que ha marxat molt a prop de l'escaira esquerra de la porteria defensada per Becerra.

Al minut 34, una de les novetats a l'onze de Natxo González, Joan Campins ha tingut l'ocasió més clara dels roig-i-negres quan s'ha plantat sol a l'àrea del Valladolid, però la seva rematada ha sortit desviada. La rèplica ha arribat uns segons després en una rematada de Mata. A partir d'aquest moment és quan més han patit els reusencs, però la manca d'encert dels davanters del Valladolid i un Edgar Badia sensacional han fet que s'arribés al descans amb l'empat sense gols.

Natxo González ha volgut buscar més profunditat en el joc dels seus jugadors i ha donat entrada a Jorge Miramón per Albístegui. Aquest canvi ha servit perquè el CF Reus disposés de les millors ocasions per marcar gràcies al triangle Miramón-Cárbia-Haro. Primer, en una rematada de David Haro, i, després, en una altra des de fora l'àrea de Miramón, que ha refusat el porter del conjunt local.

El desgast de Fran Carbia ha fet que, al minut 69, fos substituït per Jorge Díaz, mentre que el Valladolid ha donat entrada a De Carlos. Això ho ha aprofitat l'equip castellà per tornar a apropar-se a la porteria reusenca. Per exemple, en una rematada de Jordán desviada per Badia a córner, amb una gran aturada. Amb aquesta jugada s'ha obert una fase caracteritzada per les millors oportunitats de gol dels locals. Fruit d'aquesta pressió i en una falta de Campins, ha arribat la jugada del gol. Al minut 80, Raúl de Tomás, que feia cinc minuts que havia sortit al camp, ha marcat el gol en el servei de falta de Jordán. Amb l'1-0, el Valladolid ha pogut sentenciar, però un Edgar Badia molt segur ha evitat el segon gol en una jugada claral per Mata.

Els roig-i-negres han tingut 10 minuts per obtenir l'empat, però ni l'entrada de Querol per Campins, ni el pas endavant fet per l'equip reusenc en els darrers minuts, han estat suficients per sumar un punt a Pucela.

Amb aquesta derrota, el CF Reus s'allunya dels primers llocs de la classificació i buscarà la primera victòria del 2017 el diumenge vinent, a les 4 de la tarda, davant un Almeria que ha perdut a casa contra el Getafe i se situa en els llocs de descens a Segona B.

Real Valladolid CF: Becerra, Moyano, Guitián, Álex Pérez, Balbi, André Leao, Jordán, Míchel (Rafa 88'), Juan Villar (S. Marcos, 85'), José Arnáiz (R. de Tomás, 75') i Jaime Mata.

CF Reus: Badia, Martínez, Olmo, Albistegi (Miramón 45'), Campins (Querol 83'), Folch, Garai, Atienza, Carbia (J. Díaz 69'), Haro i Edgar Hernández.

Àrbitre: Javier Alberola Rojas. Ha amonestat amb targeta groga a Olmo, del CF Reus.

Gol. 1-0. Minut 80. Raúl de Tomás.