El CF Reus roig-i-negre segueix sense sumar fora de casa

03 de Maig de 2021, per Redacció
  • Una imatge del conjunt roig-i-negre, abans del partit

Cedida

El CF Reus Roig-i-Negre no ha pogut aconseguir la primera victòria de la temporada lluny del camp del Pare Manyanet. En el partit que han jugat aquest passat diumenge al camp de Les Borges del Camp, corresponent a la vuitena jornada, ha caigut per 2 gols a 1.

Les errades defensives han penalitzat en excés als roig-i-negres, en un dia on també els ha mancat la inspiració de cara a porta i no han sabut materialitzar les ocasions més clares. La primera part ha acabat amb l’1 a 0 favorable als locals, que arribava en els primers deu minuts. Un resultat que s’ha mantingut durant bona part del matx fins que l’han eixamplat al minut 78. Una falta prop de la frontal ben executada per Ben Aziz ha permès escurçar la diferència en els darrers compassos però els reusencs ja no han tingut temps per aconseguir l’empat. Després d’aquest partit, els reusencs es queden amb 6 punts a la classificació.

Els roig-i-negres jugaran el proper encontre el proper diumenge, 9 de maig, al camp del Pare Manyanet contra el Riudoms B (5 de la tarda), amb l’objectiu de sumar la tercera victòria del curs.