Dissabte, 10 d'Agost de 2024

El Club Tot Judo Reus torna dels campionats catalans d'infantil i cadet amb dotze medalles

26 d'Octubre de 2021, per
  • Els judoques del club reusenc han fet un molt bon paper als campionats catalans

Cedida

El passat dia 16 d’octubre es va celebrar el Campionat de Catalunya de judo 2021 (en la categoria cadet) i, el 23, el Campionat Catalunya infantil 2021 a Barcelona. Els judoques del Club Tot Judo Reus van aconseguir un total de 12 medalles en totes dues competicions.

Lucía Domingo i Zoe López, campiones de Catalunya, van directes a la fase final del campionat estatal en edat escolar que se celebrarà a Madrid. Han estat subcampions, al seu torn, Ivette Velasco, Berta Sala, Abril Sanz, Andrea Mestres i Marc Carmona.

Evan Gamero, Martí Fortuño, Carla Sugrañes, Marc Anglès i Carla García s'han penjat la medalla de bronze. I Diego Vázquez i Álex Fernández, si bé van lluitar pel bronze, van acabar en cinquena posició.