El conjunt benjamí de gimnàstica rítmica de l’AE Pare Manyanet, tercer d’Espanya

27 de Novembre de 2017, per Redacció
  • Imatge de les gimnastes del conjunt benjamí

Cedida

El conjunt benjamí de gimnàstica rítmica de l'AE Pare Manyanet va quedar en tercer lloc al Campionat d'Espanya que va tenir lloc el passat divendres, 24 de novembre, al pavelló Pablo Ferrandiz d’Alacant

L'equip format per les gimnastes Ariadna Salvador, Fiona Morales, Maria Sanz, Brenda Fonseca i Aitana Niza es va proclamar tercer d’Espanya d’entre 33 clubs participants amb una puntuació total de 9.900 punts, i a tant sols 0’30del primer classificat.  Aquest conjunt ja havia estat campió de Catalunya de la seva categoria el passat mes d’octubre i van aconseguir també la medalla d’or al prestigiós trofeu nacional Euskalgym la setmana passada.

De l’AE Pare Manyanet també hi va participar la gimnasta Leandra Fonseca, en categoria individual que es va classificar en 11a posició, i el conjunt infantil base que va assolir la el 51è lloc d’entre 109 participants en la seva categoria.