Dimecres, 08 de Maig de 2024

El Figueres acaba amb la bona ratxa del Reus B

El filial roig-i-negre pateix una derrota contundent a casa gràcies a una gran primera part dels empordanesos (0-3)

23 d'Octubre de 2017, per Redacció
  • La UE Figueres va frenar la bona ratxa del filial roig-i-negre

Cedida

El Figueres, que havia sumat tres punts dels últims divuit, es va imposar ahir amb contundència al camp del CF Reus B Cambrils, ara quart classificat. El partit va arrencar amb un gol matiner del Figueres,obra de Ritxi, que va caçar una bona centrada de Ferrón i va endreçar l'esfèrica a la zarxa per fer el 0-1 (9'). El gol no va fer canviar el guió del partit, amb un Reus B que exigia molt als figuerencs. En el minut 20, però, el col·legiat va xiurlar u penal per mans a favor del Figueres i Ferrón el va transformar en el 0-2, que deixava el partit molt ben encarrilat per als visitants.

Llavors l'empenta dels locals va ser constant i això també va facilitar els contraatacs de la Unió, que va saber esperar el seu moment per sentenciar. Va ser abans del descans, en una passada de Maik Molist que Ferrón va controlar i va batre Kilian amb un xut la mitja volta.