Dimecres, 24 d'Abril de 2024

El Reus Deportiu Miró diu adéu a la Lliga europea

Els roig-i-negres cauen per 1 gol a 5 davant l'Oliveirense en la segona jornada de la competició

10 d'Abril de 2021, per Josep Gallofré
  • Imatge del partit entre el Reus Deportiu i l'Oliveirense

Rink Hockey Commission

L'Oliveirense ha passat per sobre del Reus Deportiu Miró en la segona jornada de la Lliga europea. El resultat final d'1 gol a 5 sentencia als reusencs en la competició i els deixa sense oportunitats. Un mal inici en la segona part ha determinat el resultat.

El partit ha començat de la millor forma per als roig-i-negres. Al minut 2 Joan Salvat ha posat per davant al Reus. El capità ha aprofitat una passada al segon pal d'Àlex Rodríguez per estrenar el marcador.

Els reusencs s'han mostrat molt sòlids en defensa durant els primers compassos del partit. De fet, els roig-i-negres han sabut controlar l'encontre i han disposat de bones oportunitats per ampliar l'electrònic. Una de les més clares ha arribat al minut 9, després d'un penal forçat per Romà Bancells. El tir d'Àlex Rodríguez, però, l'ha desviat el porter Puigbí. Abans, Moreira havia posat a prova Càndid Ballart, que ha respost amb una excel·lent aturada.

El partit ha fet un gir de 180 graus a partir del quart d'hora de joc. Al minut 16 Ferruchio ha empatat l'encontre amb un tir creuat després d'una bona jugada individual. Amb el gol, l'Oliveirense ha despertat i ha passat a dominar als reusencs. Als homes de Jordi Garcia els podia la pressió i pecaven d'imprecisions. Al minut 23 ha arribat el segon gol de l'Oliveirense. Lucas Martínez ha sorprès Càndid Ballart fent l'1 a 2. El primer temps ha finalitzat amb aquest resultat i amb la sensació que el Reus havia posat el joc i la contundència ofensiva els portuguesos.

Mala segona part del Reus

La segona part ha estat un autèntic mal son per al Reus Deportiu. Després d'un avís d'Àlex Rodríguez que ha desviat Puigbí ha arribat l'1 a 3. Lucas Martínez ha realitzat una gran jugada individual i ha batut a plaer a Càndid Ballart. Al minut 29' ha arribat la desena falta dels roig-i-negres, tot i que el tir posterior de Martínez s'ha estavellat al pal.

L'Oliveirense ha passat a controlar totalment el matx, davant d'un Reus que anava a remolc en el joc i el resultat. Els reusencs es trobaven totalment estèrils sobre la pista i l'equip portuguès ho ha aprofitat per passar-los per sobre. Al minut 33' Rodríguez ha vist la targeta blava per protestar, després de reclamar una falta. Marc Torra ha transformat la falta directa i ha fet pujar l'1 a 4 a l'electrònic. I tres minuts després arribava la sentència. Ferruchio ha aprofitat una passada des del darrere de la porteria per engaltar la bola i enviar-la al fons de la xarxa.

El Reus no ha tingut cap mena de capacitat de reacció, tot i les ordres de Jordi Garcia en els temps morts. Al 40' els reusencs haurien pogut retallar distàncies, però el tir de falta directa de Marc Julià l'ha aturat Puigbí. L'Oliveirense ha imprès una alta intensitat en el darrer tram de l'encontre, tot i el resultat a favor. Els portuguesos no s'han relaxat i han passat per sobre dels reusencs en tot moment. El resultat final significa l'adéu dels de Jorgi Garcia en la competició europea.

Aquesta crònica rep el patrocini de Reddis Assessoria Fiscal, carrer de Lluna i Pujals, 6 baixos, Reus.