Diumenge, 15 de Setembre de 2024

El Reus Deportiu Miró passa a les semifinals de Copa en un emocionant partit

11 de Juny de 2021, per
  • El Reus Deportiu Miró s'ha desfet del Girona a la pròrroga

El Reus Deportiu Miró s'ha classificat per a les semifinals de la Copa del Rei, després de vèncer el Garatge Plana HC Girona per 7 gols a 6. El partit s'ha decidit en la pròrroga i gràcies a un gol d'Àlex Rodríguez, quan tot apuntava anar als penals.

En la primera part, els dos equips han preferit desplegar un ritme pausat, caracteritzat també per un joc sobretot defensiu i de control. Al minut 4, s'ha avançat el Girona amb un gol de David Gelmà, després de recuperar una bola perduda del Reus.

Al minut 6, els àrbitres han assenyalat penal a favor del Reus, i el llançament d'Àlex Rodriguez ha superat el porter Llevarola. La tònica del partit ha continuat equilibrada; el Reus i el Girona compartien el domini sobre la pista i també el nombre d'aproximacions a la porteria contrària, que costaven de materialitzar-se en gol. Al minut 16, Marc Julià ha disposat d'una bona ocasió amb un llançament de la bola al pal. Un minut després, David Gelmà ha fet el segon gol del Girona, i en el darrer minut de la primera part, Marc Julià ha fet l'empat a dos gols.

La segona part ha estat totalment diferent de la primera, amb un joc més ràpid i de més gols. Al començament, també amb més alegries per al Reus, ja que Romà Bansells ha fet el tercer gol en una jugada ben traçada per l'equip roig-i-negre. L'avantatge reusenc només ha durat uns segons.

Pràcticament en la següent jugada, Gurri ha empatat de nou el partit. El Reus s'ha tornat a avançar al minut 34, (4-3) amb un llançament de penal d'Àlex Rodríguez. L'equip roig-i-negre s'ha quedat amb un jugador menys sobre la pista, en rebre Àlex Rodríguez una targeta blava. Xevi Gurri ha fallat la falta directa, però el mateix jugador ha fet dos gols pràcticament seguits, que han capgirat el marcador.

Al minut 41, Marc Julià ha fet el 5 a 5 en un llançament de falta i una imprecisió del Reus ha possibilitat, un minut després, un nou avantatge gironí quan Gelmà ha fet el sisè. L'empat a 6 l'ha fet Marc Julià en una excel·lent transformació d'una falta directa. El Reus ha buscat el setè gol, però el partit ha anat a la pròrroga.

En el temps afegit, Marc Julià no ha pogut superar el porter Llaverola en un llançament de falta, en una gran ocasió de gol per al Reus. En canvi, si l'ha superat Àlex Rodríguez, en l'últim minut de la pròrroga, que ha suposat el gol de la victòria del Reus, a més de la seva classificació a les semifinals.

Després del partit, l’entrenador del Reus Deportiu, Jordi Garcia, ha dit que “el seu equip ha tingut un desgast físic important en aquest encontre, i que sabien que seria complicat jugar contra el Girona”. “Ara toca descansar i pensar en la semifinal”, ha afegit.

En les semifinals d’aquest dissabte, el Reus Deportiu Miró jugarà contra el Barça (20 hores), que ha vençut el Noia Freixenet per 6 gols a 3.