Dimecres, 18 de Setembre de 2024

El Reus Deportiu Virginias, a la final a 8 de la Lliga catalana

28 d'Agost de 2021, per
  •

El Reus Deportiu Virginias jugarà la final a 8 de la Lliga catalana després de la victòria d’aquest divendres contra l’Alcoi per 6 gols a 4.

El conjunt roig-i-negre va patir més del compte, ja que es van veure per sota en el marcador en el segon temps (3-4), però una bona reacció en el tram final, amb un doblet de Salvat i un penal transformat de Gelmà, va possibilitar el triomf.

Raül Marín obria la llauna al minut 5 (1-0). A l’11, Morales restablia l’empat amb una rematada des del segon pal després d’un contraatac. Quan mancaven dos minuts pel descans, el capità Joan Salvat pescava una bola morta dins l’àrea, després de diverses caramboles, per situar el 2-1 i marxar al descans amb avantatge.

Segons temps emocionant

El 6-4 final reflecteix perfectament que la segona part va ser una autèntica dosi d’emocions. Set gols i domini altern al lluminós.

Al minut 33, el visitant Morales aprofitava la desena falta del Reus per situar el 2-2. Llançament sense avançar molt potent, fora de l’abast de Zapater. Tres minuts després, l’italià Checco Compagno s’estrenava com a golejador roig-i-negre (3-2) per a tornar a manar.

Reacció alcoiana

Amb un tancar i obrir els ulls, el PAS Alcoi va capgirar el signe del partit. En el mateix minut 37, Pérez i Canto van enviar la bola al fons de la xarxa per entrar de ple en la lluita (3-4).

Però el Reus Deportiu Virginias tenia entre cella i cella plantar-se als quarts de final de la Lliga Catalana. El capità Joan Salvat aportava tranquil·litat tot empatant el duel a quatre al 42. Compagno provocava un penal que David Gelmà convertia amb un tir de pala dur i inapel·lable al 47 per abraçar el triomf (5-4). Un minut abans del xiulet final, la defensa visitant feia caure Salvat en la desena falta del conjunt visitant. Compagno anotava el definitiu 6-4 a l’electrònic.

El rival del Reus Deportiu Virginias serà l'Igualada Rigat HC en un partit que es jugarà dimecres vinent a Sant Hipòlit de Voltregà.