Dimarts, 16 de Juliol de 2024

El Reus FC Reddis i el Peralada es reparteixen els punts

Els reusencs s’han avançat a la primera part i el gol peraladenc de l’empat ha arribat a la segona

01 d'Octubre de 2023, per Josep Gallofré
  • Jordi Oribe, autor del gol roig-i-negre

Andrés Romero

Empat a un gol entre el Peralada CF i el Reus FC Reddis en el segon desplaçament dels reusencs en aquest campionat. L'equip de Marc Carrasco s'ha avançat en el marcador, però ha vist com en la segona part els peraladencs igualaven el marcador.

Durant el primer quart d’hora, el partit no s’ha caracteritzat per clares ocasions de gols dels dos equips. Al minut 25, Nico ha tingut el 0 a 1, però la seva rematada l'ha desviada amb el peu el porter local Jona. Al minut 31, un gol del roig-i-negre Aitor Serrano no ha pujat al marcador per fora de joc. En canvi, un minut després, la rematada de Jordi Oribe amb un xut creuat ha suposat el gol roig-i-negre.

La represa ha començat de forma trepidant. Només iniciar-se, Víctor Oribe ha tingut el 0 a 2 a les seves botes en una doble ocasió. Per la seva part, el Peralada, ha anat guanyant terreny a mesura que avançaven els minuts i ha trobat el seu premi al minut 62, amb un gol d’Alejandro Sánchez.

L’encontre ha transcorregut amb ocasions per als dos equips per desfer l’empat, però finalment Peralada i Reus FC Reddis s'han repartit els punts. L'encontre ha acabat amb polèmica, ja que al minut 89 els jugadors reusencs han protestat uns possibles mans a l'àrea local.

El Reus FC Reddis se situa cinquè a la classificació amb 7 punts.