Ha perdut per 1-0

17 de Setembre de 2023, per Jordi Garcia Arnau
  • Imatge del partit

Andrés Romero

El Reus FC Reddis no ha puntuat en el seu debut fora de casa a 3a RFEF. L’equip reusenc i el FC Vilafranca s'han enfrontat en la segona jornada, aquest passat dissabte, a l’estadi ZEM de la capital de l’Alt Penedès. El resultat final ha estat d’1 a 0 a favor dels vilafranquins.

Els locals han demostrat més experiència en la categoria i han estat lleugerament superiors als reusencs. Al minut 17, l’àrbitre ha assenyalat un penal molt protestat per unes mans de Xavi Molina. David Toro ha transformat el llançament des dels onze metres.

En la resta de la primera part, els vilafranquins han sabut gestionar l’avantatge en el marcador, mentre que els reusencs els ha costat arribar a la porteria d’Àlvaro García, amb autèntic perill..

Un alè d’esperança ha arribat a l'inici de la segona part quan els jugadors de Marc Carrasco han posat setge a la porteria local, però sense el premi del gol. De mica en mica, l'embranzida reusenca ha anat de baixa i de nou als penedesencs s'han mostrat molt sòlids i segurs en totes les línies

En el tram final del partit, de nou el conjunt reusenc ha intentat marcar mitjançant el llançament de pilotes penjades a l’àrea, però els minuts han transcorregut fins al final del partit sense que el marcador es tornés a moure

Amb aquest resultat el FC Vilafranca se situa líder provisional i el Reus FC Reddis tindrà una nova oportunitat de sumar els 3 punts la setmana que ve a casa davant la Muntanyesa.