El Reus FC Reddis recupera el camí de la victòria

13 de Novembre de 2022, per Reusdigital.cat
  • Sortida dels dos equips al camp

Andrės Romero

El Reus FC Reddis ha guanyat la Viladecans UD per 1-0, en el partit jugat aquest diumenge a l’Estadi Municipal. L’únic gol ha arribat a la segona part, al minut 57, en transformar Pol Benito un penal.

El resultat hauria pogut ser un altre, ja que ambdós equips han disposat d’ocasions clares per marcar. Al minut 25, el Reus ha tingut una bona oportunitat per fer el primer gol amb un xut de Nico Díaz que ha fregat el pal, o les dues ocasions que han disposat els dos equips al tram final de partit.

El pròxim diumenge, el Reus FC Reddis jugarà al camp dels Molins de Rei CF. El conjunt reusenc va segon a la classificació, amb 14 punts, a dos del Can Vidalet CF.