El Reus guanya un amistós contra un Segona suec

• Cámara ha fet un doblet contra el conjunt suec

CF Reus

• Imatge de la visita a l'escola Alberich i Casas

CF Reus

Aquest dimecres, el CF Reus Deportiu ha disputat un partit amistós d'entrenament contra el Jönköping Södra IF, equip de la Segona Divisió de Suècia. El conjunt entrenat per Aritz López Garai ha superat el test després de vèncer 3-1 el duel que s'ha celebrat al Complex Esportiu Futbol Salou.

L'onze inicial roig-i-negre ha comptat amb diverses novetats, com les d'Adrià Arjona, Antonio Sillero i Gonzalo Pereira del filial. Ben aviat, el CF Reus s'ha posat per davant en el marcador gràcies a la diana que ha transformat Juan Cámara al minut 2 de joc. Tot i manar a l'electrònic, els reusencs han vist com davant tenien un rival que no s'ha donat per vençut i que ha lluitat cada pilota com si d'un partit oficial es tractés.

Els del Baix Camp han gaudit del control de la pilota, tenint més possessió que un Jönköping ben posicionat al darrere que buscava fer mal en jugades verticals. En una d'aquestes ha arribat el gol de l'empat, al minut 29, després d'una jugada d'atac visitant per banda esquerra. El CF Reus, però, no ha volgut donar lloc a la sorpresa i, ràpidament, ha tornat a manar al marcador. Al minut 33, Dejan Lekic ha aprofitat una centrada de Cámara per enviar l'esfèrica al fons de la porteria visitant.

Amb el 2-1 s'ha arribat al descans, on Aritz López Garai ha realitzat els únics canvis del partit. Així, an sortit del terreny de joc Iñiguez, Arjona i Gonzalo per donar entrada a Tito, Adri Guerrero i Oriol Ayala. A la segona part s'han vist menys ocasions, malgrat que el CF Reus ha buscat el gol per segellar la victòria. El cansament dels jugadors ha provocat que el ritme de joc també baixés, però això no ha impedit al conjunt de la capital del Baix Camp fer el tercer i deixar vist per a sentència l'enfrontament. Al minut 80, Juan Cámara ha fet pujar el 3-1 amb el qual s'acabaria el partit entre el CF Reus i el Jönköping Södra IF.