Els reusencs han empatat 4 a 4 en l'últim partit abans de la Copa del Rei

21 de Febrer de 2016, per Clàudia Bonet
  • El Reus no ha passat de l'empat davant el SHUM

Clàudia Bonet

• Clàudia Bonet

La igualtat a l'electrònic s'ha acabat imposant al Palau d'Esports. Els jugadors d'Enrico Mariotti han tingut el domini del marcador al llarg del segon temps, però els visitants han aconseguit retallar les distàncies i establir l'empat en els darrers minuts. Les quatre dianes de Marc Coy no han servit per donar la victòria als roig-i-negres que han encaixat el darrer gol del SHUM com un gerro d'aigua freda. Deixant enrere l'OK Lliga, la Copa del Rei és la pròxima cita dels d'Enrico Mariotti, on s'enfrontaran al CP Vic als quarts de final de la competició.

Marc Coy ha avançat els locals a l'inici de l'encontre amb una diana al minut 6, després d'una assistència de Xavi Rubio. Els reusencs han sortit pressionant a l'atac i ben aviat han obtingut la recompensa. Tot i així, l'avantatge en el marcador no perduraria massa temps, ja que quatre minuts més tard, el mateix Coy veuria una targeta blava i amb el tir directe arribaria el primer dels visitants. Ferran Garcia no ha fallat i ha tornat a establir l'empat a l'electrònic.

Un minut més tard, l'ocasió ha estat pels reusencs amb un penal que Matías Platero no ha aconseguit transformar. En els darrers minuts del primer temps, el ritme s'ha intensificat i els visitants han pressionat la porteria de Molina. El porter reusenc ha desviat la bola en dues ocasions, refusant així els tirs de David Gelmà i Ignasi López. Abans del descans, Raül Marín per part del Reus i Ignasi López per part del SHUM han vist una blava per encarar-se un amb l'altre. Amb l'1 a 1 s'ha arribat a la mitja part.

La segona meitat ha començat de cara pels reusencs. Marc Coy, el golejador de la nit, tornava a avançar als roig-i-negres just a l'inici del segon temps. Els d'Enrico Mariotti han disposat d'un tir de falta directa, corresponent a la desena del SHUM, però Marín no l'ha transformat. Tot i així, tornaria a aparèixer Marc Coy per fer pujar el 3 a 1. Els visitants han retallat les distàncies amb un gol de Sergi Parra, però el mateix Coy, de penal, ha tornat a marcar les distàncies establint el 4 a 2.

Al 44, ha arribat la desena falta dels reusencs i Ferran Garcia no ha fallat i ha posat el seu equip a un gol de l'empat. La recuperació d'una bola ha permès al mateix Garcia, instants més tard, superar Molina tot establint la igualtat a l'electrònic. En els darrers minuts, els roig-i-negres encara han disposat d'un tir directe però Marín ha estavellat la bola al pal. Sense cap més canvi en el marcador s'ha arribat al final d'un partit que ha acabat castigant als reusencs. El pròxim repte dels d'Enrico Mariotti és la Copa del Rei 2016 que es disputarà del 25 al 28 de febrer al Pavelló Olímpic de Reus.

Fitxa tècnica:

Reus Deportiu: Roger Molina, Xavi Rubio, Marc Ollé, Marc Coy i Matías Platero -cinc inicial-. Raül Marín i Joan Salvat.

SHUM Balder Tecnica:Enric Nuñez, André Baptista, Sergi Parra, Adrià Martos i Lluís Ferrer -cinc inicial-. Ferran Garcia, David Gelmà i Ingasi López.

Àrbitres: Raúl Burgos i Ignasi Galan.