Els roig-i.negres vencen per 6 gols a 2 a l’Igualada Calaf Grup

12 de Febrer de 2017, per Clàudia Bonet
  • Els de Mariotti segueixen a un gran nivell com a locals

Clàudia Bonet

Els jugadors d’Enrico Mariotti segueixen oferint la seva millor versió a l’afició roig-i-negra. Els reusencs s’han imposat per 6 gols a 2 a l’Igualada (Anoia) en un partit treballat. Amb la victòria, el Reus se situa segon a la classificació amb 40 punts, els mateixos que el CP Vic, i retalla distàncies amb el líder, el FC Barcelona, que se situa a 6 punts, després de perdre contra el CP Voltregà.

Matías Platero ha aprofitat una assistència de Torra per avançar als reusencs al minut 6 de partit. Els d’Enrico Mariotti ja havien disposat d’un parell d’ocasions, del mateix Platero i Marín, en què havien provat la porteria d’Elagi sense fortuna. En la següent jugada dels locals, el porter visitant ha evitat que els roig-i-negres ampliessin les distàncies amb una doble intervenció. L’1 a 0 s’ha mantingut fins al minut 16, quan Sergi Pla ha tornat a establir l’empat al marcador amb el qual s’ha arribat al descans.

L’eficàcia dels reusencs ha estat clau en el segon temps

La igualtat que ha predominat al primer temps, en la segona meitat s’ha vist alterada per l’eficàcia dels roig-i-negres. Marc Torra ha fet el 2 a 1 al 30, però els visitants haurien pogut tornar a igualar l’electrònic amb un tir directe que Pedro Henriques ha refusat. El mateix Henriques ha tornat a estar providencial, instants més tard, aturant un tir de Sergi Pla. Al 39, Joan Salvat ha fet el tercer dels reusencs eixamplant les distàncies i Albert Casanovas l’ha seguit amb el quart, culminant una jugada per la banda esquerra amb un tir potent que ha enviat la bola al fons de la porteria d’Elagi.

Els roig-i-negres s’han mostrat còmodes i s’ha vist reflectit en el joc i en el marcador. Tot i així, els visitants no han afluixat i al 44, Sergi Pla ha transformat un tir directe amb el 4 a 2. Àlex Rodríguez ha recuperat una bola al mig del camp i ha fet una assistència a Raül Marín, que ha aprofitat per marcar el 5 a 2. Els dos equips han disposat d’una directa, però tant Marín com Sergi Pla han estavellat la bola al pal. La cirereta l’ha posat Àlex Rodríguez culminant un ràpid contracop amb el 6 a 2 definitiu.

Amb la victòria, els reusencs es mantenen forts a la segona posició amb 40 punts, els mateixos que el CP Vic, el tercer classificat. Retallen distàncies amb el FC Barcelona, que ha perdut per 2 gols a 3 amb el CP Voltregà. El pròxim encontre dels d’Enrico Mariotti a l’OK Lliga, abans de disputar la Copa del Rei, serà dijous a les nou del vespre a la pista de l’Alcobendas.