El Roig-i-negre FC venç el Tarragona FC

05 de Març de 2023, per Reusdigital.cat
  • Imatge de l'encontre entre el Tarragona FC i el Roig-i-negre

Cedida

El Roig-i-negre FC va guanyar, aquest dissabte, el Tarragona FC per 1 gol a 3. Una victòria que dona moral als reusencs per afrontar els nous partits. Al minut 16, Bouzerad va avançar els visitants i al minut 23, Marcos Valencia va empatar per als tarragonins. Abans d’arribar al descans, Kachani va fer el segon gol roig-i-negre, i a la segona part, de nou Bouzerad va marcar el tercer gol roig-i-negre.

Per la seva part, el Mas Pellicer UD va perdre contra el Torreforta CD per 0-1, i la Unió Astorga CE va guanyar per 2-1 el Mont-roig At.