Diumenge, 08 de Setembre de 2024

Empat polèmic a Alcoi

10 d'Octubre de 2021, per
  • Imatge del partit entre l'Alcoi i el Reus Deportiu

Un gol del PAS Alcoi al darrer segon mitjançant el llançament d’una falta ha significat l’empat a tres. Un gol que ha estat molt protestat pel Reus, ja que s’ha considerat que l’acció a pilota aturada ha estat iniciada des d’un lloc de la pista on no s’ha produït la infracció. Ferran Formatjé ha estat l’autor del gol.

L’equip reusenc marxava al descans amb un 1-3. Joan Salvat feia el primer gol de volea dins l’àrea al minut 3 (0-1). Deu minuts després, els locals empatarien mitjançant un llançament de falta de Baieli (1-1). Marc Julià situava els roig-i-negres per davant al minut 21, i sobre la botzina, Raül Marín feia el tercer gol (1-3).

Al segon temps, l’Alcoi ha estat més encertat en els darrers metres. Al minut 37, el local Morales escurçava distàncies. Càndid Ballart donava oxigen a l’equip  aturant una directa després que Felipe Castro fos amonestat amb blava. Tot això, passava quan restaven quatre minuts pel desenllaç.

Al final del partit, l’Alcoi ha rescatat un punt amb el gol polèmic de Ferran Formatjé.

Amb l’empat, el Reus Deportiu Virginias se situa provisionalment a la tercera posició amb 7 punts. Dimarts vinent, rep la visita del CH Caldes en la cinquena jornada de la Parlem OK Liga.