Estrena amb empat del Reus Deportiu La Fira a l’OK Lliga

Els de Mariotti s'han avançat al segon temps però no han pogut mantenir l'avantatge

24 de Setembre de 2016, per Clàudia Bonet
  • El Reus Deportiu ha sumat un empat al debut de l'OK Lliga d'enguany

Cedida

La pista del CP Voltregà és una de les pistes complicades de l’OK Lliga i en aquesta ocasió no ha estat diferent. Una primera meitat sense gols, on l’ocasió més clara l’han tingut els locals amb un penal al minut 13, que Pedro Henriques ha aturat.

En la segona meitat, el gol ha arribat de la mà de Raül Marín al 36. El jugador reusenc ha aprofitat un ràpid contraatac per avançar els roig-i-negres. El mateix Marín hauria pogut anotar el segon amb un tir directe, corresponent a la desena falta dels locals, però no ha aconseguit transformar-lo.

Al llarg de la segona part, els dos equips han creat més perill a l’àrea rival i han disposat d’ocasions. La més clara l’ha tingut Alabart, al 44, que l’ha transformat amb el gol de l’empat. Els locals encara han tingut una darrera oportunitat, amb la desena falta dels reusencs, però Pedro Henriques ha tornat a aparèixer aturant el tir. Amb l’1 a 1 a l’electrònic s’ha arribat al final.

El pròxim partit dels reusencs serà dissabte, 1 d’octubre, a les nou del vespre al Palau d’Esports contra el CH Caldes.