La màgia d'Àlex Rodríguez dóna els tres punts al Reus Deportiu

Els roig-i-negres s'imposen per 4 gols a 5 a la pista del CH Mataró

27 de Març de 2021, per Josep Gallofré
  • Els jugadors del Reus Deportiu celebren un dels gols

El Reus Deportiu Miró s'ha emportat els tres punts de la pista del CH Mataró 'in extremis' per un resultat de 4 gols a 5. Àlex Rodríguez ha aparegut en el tram final del partit per marcar dos gols decisius que donaven el triomf als roig-i-negres.

El CH Mataró ha anat per la via ràpida. Només iniciar-se el partit, al minut 5, Lladó ha fet l'1 a 0. Els roig-i-negres es veien sorpresos pels mataronins, però han sabut reaccionar perfectament. Un minut més tard, Marc Julià ha igualat el matx. El jugador reusenc ha aprofitat el refús d'un potent tir d'Àlex Rodríguez per enviar la bola al fons de la xarxa.

El Reus ha sabut reaccionar amb l'empat i ha començat a ser el dominador de l'encontre. Els homes de Jordi Garcia exercien una pressió sobre la sortida de la bola dels locals per evitar que poguessin sortir en 10 segons o robar l'esfèrica. Una tàctica que els ha funcionat en més d'una oportunitat i que ha finalitzat amb jugades atacants perilloses.

Al minut 18 ha arribat el segon dels roig-i-negres. El júnior del Reus, Diego Rojas, ha fet l'1 a 2 després d'una assistència al segon pal de Felipe Castro. A partir d'aquest moment, els visitants han sabut col·locar-se molt bé sobre la pista, amb una excel·lent defensa que provocava les nul·les arribades dels Mataró.

La represa ha estat d'allò més trepidant. Al minut 27, Cantero ha tornat a empatar el partit amb una canonada entre la defensa reusenca que ha sorprès Càndid Ballart. Amb el 2 a 2 el partit s'ha obert i ambdós conjunts han tingut oportunitats clares per posar-se al davant en el marcador. A més, amb el pas dels minuts, el Reus ha tancat el Mataró a la seva pista, assajant-lo en cerca del tercer gol. Tot i això, han estat els locals qui han disparat amb verí, ja que al minut 37 Gerard Cusachs ha avançat als mataronins.

L'ansietat s'apoderava del Reus en el tram final. Els de Jordi Garcia veien com apareixia el porter Graner en més d'una oportunitat. Els roig-i-negres veien com el partit entrava en una fase descontrolada que no els beneficiava. Però encara faltava l'actuació d'Àlex Rodríguez per resoldre el partit. El davanter de Sant Hipòlit ha demostrat la seva qualitat i perquè és el màxim golejador de l'OK Lliga. Al minut 44, ha igualat el partit amb un tir que ha entrat per l'escaire i, un minut després, donava la victòria al Reus amb el cinquè gol.

D'aquesta forma, el Reus Deportiu Miró continua viu en la lluita per classificar-se per la Lliga Europea. Per la seva banda, amb aquesta derrota, el CH Mataró ja és matemàticament equip de la Divisió de Plata.