Els roig-i-negres s’imposen per 4 a 1 a l’Elx (Baix Vinalopó)

08 de Març de 2015, per Redacció
  • El CF Reus ha superat l'Elx Il·licità

Fabián Acidres

El CF Reus Deportiu ha rubricat el que ha estat un dels partits més efectius de la temporada al Municipal de la capital del Baix Camp. Una golejada per 4 gols a 1 que demostra la superioritat sobre el terreny de joc per part dels roig-i-negres davant l’Elx i que serveix al conjunt que prepara Natxo González per inflar-lo de moral a una setmana del gran derbi al Nou Estadi de Tarragona.

Ha estat qüestió de minuts que Marc Sellarès obrís la llauna pel CF Reus Deportiu. El gol matiner ha sorprès l’Elx, que sense tenir temps d’assentar-se a la gespa ja ha començat per darrera en el marcador. Minuts després, al 17, Ramon Folch ha eixamplat diferències després de diversos intents. Sense més transcendència ni acció clara de joc, el Reus ha sabut mantenir el domini i el resultat de 2-0 al descans.

En la represa, l’Elx ha mostrat un canvi d’actitud i ha collat el Reus més amunt. Fruit d’aquesta insistència, els visitants han retallat diferències amb un gol en el minut 64, a càrrec de Moha. La por no ha durat gaire al Municipal, gràcies a una bona resposta en forma de gol, al 69, per part de Masqué que tot just acabava d’entrar en substitució de Sellarès.

Ha estat, aquest diumenge, la jornada de Masquè. El roig-i-negre estava fi de cara a gol i només dos minuts després de posar el 3-1 a l’electrònic ha firmat el quart pels locals.

El porter del Reus, Édgar Badia no volia ser menys. A falta de deu minuts, l’àrbitre ha xiulat un penal en contra del Reus i Badia ha aturat la pena màxima.

Fitxa tècnica

CF Reus Deportiu: Édgar Badia, Cassamá, Marín, Dinis, Moyano, Jaume, Vitor, Ramon (Guedes, 86’), Edgar Hernández, Oscar Rico (Semedo, 75’) i Marc Sellarès (Sergi Masqué, 58’).

Elx: Pol, Nacho, Primi, Gálvez, Jordi Hostench, Fraga, Sergi, Mario, Liberto, Joaquin i Jairo.

Gols: 1-0 Marc Sellarès. 2-0 (17’) Ramon Folch. 2-1 (64’) Moha. 3-1 (67’) Masqué. 4-1 (70’) Masqué.