L'atleta Núria Gil, quarta i medalla d’or en equips al Mundial de trail

05 de Novembre de 2022, per Reusdigital.cat
  • Núria Gil i la resta de les atletes partcipants

RFEA

La segona jornada dels Campionats del Món de trail, que s'estan disputant a Chiang Mai, a Tailàndia, ha començat amb una medalla d'or per a la selecció espanyola femenina en la modalitat Short Trail, que es disputava sobre un traçat de 38 quilòmetres amb un desnivell positiu de 2.425 metres.

Tres atletes catalanes, la reusenca Núria Gil, la igualadina Sheila Avilés i la gironina Anna Comet, formaven part del conjunt que ha guanyat l'or mundial per equips gràcies a la suma de les seves bones actuacions individuals.

L'equip espanyol ha aconseguit un or treballat: Núria Gil ha estat la primera de les corredores a arribar a la línia de meta. Ha estat quarta, amb un temps de 3.56.25, gairebé de la mà de Sheila Avilés, que entrava a meta amb poc més de 10 segons de diferència. La valenciana Julia Font ha arribat a meta en novena posició, amb un temps de 4.02.41, i ha aconseguit la medalla d'or per equips que les acredita com a campiones del món de trail en distància de marató.