Divendres, 29 de Març de 2024

Lliçó de futbol del Reus B Cambrils i tres punts davant el Granollers

El filial roig-i-negre ha superat el conjunt barceloní per 3 a 1, gràcies a dos gols d'Enri i un d'Arjona

14 d'Abril de 2019, per Joan Gomis
  • El filial celebrant un gol a l'Estadi

CF Reus

El Reus B Cambrils ha derrotat el Granollers per 3 a 1 aquest diumenge, a l'Estadi després de desplegar un joc vistós i efectiu als últims metres, sobretot al primer temps. Un gol d'Arjona i un doblet d'Enri han estat suficients per sumar la quinzena victòria del curs i mantenir la vuitena posició del grup català de Tercera amb 55 punts, a 8 de la zona de promoció d'ascens a la Segona B.

El filial ha començat amb bon peu el duel. Al minut dos, Adrià Arjona ha obert el marcador després d'una excel·lent assistència de Marti Vilà des de la banda dreta de l'atac. A l'interior de l'àrea i sense marca, Arjona ha connectat una volea sense que, prèviament, l'esfèrica botés sobre la gespa. Fernández, sota pals, no hi ha pogut fer pràcticament res (1-0). Els reusencs han dominat de cap a peus a força de tenir el control de la pilota amb bones combinacions tot superant la pressió rival. Al minut 15, els jugadors d'Albert Company han gaudit d'una doble ocasió de gol per ampliar l'avantatge. El lateral dret Dani Reina ha arribat sobre la línia de fons, ha centrat a l'interior de l'àrea i ha rematat Jordi Oribe. El porter visitant Sergio Fernández ha refusat amb encert sobre la línia de gol i del vèrtex esquerre estant de l'àrea, Lucas ha etzibat una potent rematada que ha marxat a pocs centímetres del pal esquerre.

El Reus B Cambrils, però, tan sols un minut després ha encarrilat el partit. El capità Modest Notario ha filtrat una precisa centrada a l'esquena de la defensa barcelonina, Ruben Enri l'ha llegida a la perfecció, ha baixat l'esfèrica amb el pit i ha fet una extraordinària volea directament a l'escaire esquerre (2-0). A la mitja hora de joc, Oribe ha estat a punt de fer el tercer amb un llançament de falta des de més enllà de la frontal i també ho ha provat sense fortuna Rubén Enri, 9 minuts després. El davanter, escurat i davant la sortida del porter, ha elevat suaument la pilota per sobre Fernández, però ha sortit lleugerament desviada, llepant el pal esquerre de Fernández. En els primers 45 minuts, el Granollers no ha rematat a porteria ni una sola vegada.

La primera ocasió del Granollers ha arribat al minut 5 de la represa amb una tímida rematada de cap de Cañaveras a la sortida d'un córner. En la següent jugada, l'equip cambrilenc ha sentenciat el duel amb el tercer gol. Una gran assistència d'Arjona a l'espai l'ha aprofitat Enri per fer el seu doblet particular davant la sortida del porter Fernández (3-0). Lucas ha estat a punt de fer el quart. El lateral ha trepitjat l'àrea i després de dos retalls ha rematat a porteria. Fernández ha endevinat les intencions amb una bona aurada.

Al minut 20 del segon temps, en la segona rematada a porteria del conjunt visitant, Xavi Civil ha retallat distàncies. Després d'una centrada des de la banda esquerra i un parell de rebots dins l'àrea, el visitant ha pescat l'esfèrica i a plaer, l'ha enviat al fons de la xarxa per situar el 3-1. El Granollers no s'ha arronsat i s'ha bolcat en atac. El mateix Civil amb un potent xut des de l'interior de l'àrea ha obligat a Chechu Grana estirar-se per evitar el segon gol blanc-i-blau.

No hi ha hagut temps per a més. El filial s'ha imposat amb una gran primera part, on ha dominat de cap a peus, i amb una segona part més discreta a causa de la reacció del Granollers. El pròxim compromís del Reus B serà diumenge vinent, 21 d'abril, a tres quarts de 12 del migdia, al camp de la Fundació Esportiva Grama, en la 38a jornada del grup cinquè de Tercera.