Dimecres, 17 de Juliol de 2024

Primera derrota de la temporada del Reus FC Reddis

06 de Novembre de 2022, per Reusdigital.cat
  •

El Reus FC Reddis ha sumat, aquest diumenge, la primera derrota de la temporada a Esplugues de Llobregat. En un partit que s'ha decidit a la segona part, el conjunt de Marc Carrasco ha caigut per 3 gols a 2.

El Can Vidalet s'avançava en el marcador abans del quart d'hora de joc, amb un gol de Reinhardt. El conjunt reusenc, però, ha respost de forma contundent amb una clara ocasió de Sergi Moreno. Al minut 22, Pol Benito igualava el resultat. Els reusencs han tingut ocasions molt clares per marxar al descans amb avantatge, però el resultat ja no s'ha mogut.

En la represa, al minut 57, el Can Vidalet ha fet el 2 a 1 de penal transformat per Owono. Els locals ampliaven el marcador al minut 85, mitjançant el gol de Rodríguez. En la darrera jugada de l'encontre, Modest Notario ha retallat distàncies.

El Reus FC Reddis se situa sisè a la classificació, amb 11 punts. El pròxim diumenge rep el Viladecans.