Diumenge, 15 de Setembre de 2024

Treballada victòria del Reus Deportiu Virginias davant l’Igualada

19 de Setembre de 2021, per
  • Imatge del partit entre l'Igualada HC i el Reus Deportiu

El Reus Deportiu Virginias començava una nova aventura a la nova Parlem OK Lliga. Igualada i Reus ja es van veure les cares fa unes setmanes a la Lliga Catalana, però ara es tractava d’una competició diferent. Els jugadors de Jordi Garcia saltaven al parquet de Les Comes amb la intenció de tornar a repetir un bon resultat. Començar amb bon peu aquesta primera jornada seria positiu per entrar en una bona dinàmica guanyadora.

L'inici del partit va ser frenètic per part dels dos conjunts. El Reus Deportiu Virginias va voler controlar el partit amb una defensa ordenada, fet que va facilitar als de la capital del Baix Camp la primera ocasió.

Primer temps amb més encert reusenc

Abans de complir el primer minut, un contracop dirigit per Marc Julià, amb una bona jugada individual, va estar a punt de convertir-se en el primer gol reusenc. La insistència en atac dels de Garcia, va plasmar-se amb un penal, al minut 8. L'encarregat d'executar la pena màxima va ser Raül Marín, que després d'errar el llançament, va poder aprofitar el rebuig del porter de l'Igualada per posar el 0 a 1 pels roig-i-negres. Sense temps de reacció per al conjunt rival, els del Baix Camp van augmentar el resultat amb una altra diana. Un nou contracop de llibre dirigit per Raül Marín i executat per David Gelmà, va posar el matx de cara pels reusencs. Uns exultants primers compassos de partit per part reusenca, van servir per encarrilar l'encontre en una direcció molt positiva. Tot i el domini, i l'encert en els últims metres que van mostrar els reusencs, quan faltaven 7 minuts per arribar al descans, Gerard Riba va reduir diferències i va posar l'1 a 2 a l'electrònic.

El Reus Deportiu Virginias va haver d'aguantar l'embranzida dels últims minuts del primer temps de l'Igualada HC. Càndid Ballart va estar pletòric amb aturades constants per poder aguantar amb un resultat favorable abans d'arribar al descans. Jordi Garcia va veure com el partit es va tornar un pèl desenfrenat i els seus jugadors necessitaven un petit temps mort per ordenar les idees i centrar-se sobre la pista. A les acaballes del primer temps, Raül Marín va tornar a tenir l'oportunitat de sumar un gol més pel Reus, amb un nou penal. Aquesta vegada, el porter rival va poder rebutjar la pilota i impossibilitar una segona acció de perill.

El Reus sentencia amb persistència i orgull

A la represa, el ritme insistent i exaltant per part dels dos conjunts va continuar sobre la pista del pavelló de Les Comes. Una falta directa a favor de l'Igualada va ser un preludi de l'empat per part dels de Xavi Garcia. Al minut 32, Marc Palau va posar el 2 a 2 al marcador. El Reus Deportiu tenia 18 minuts per posar una marxa més i buscar el bon ritme del primer temps per tornar a posar-se per davant. Minuts bojos, amb anades i tornades i jugades de tots colors. Tom Baliu, al minut 36, va aparèixer per avançar als locals per primer cop al matx amb un 3 a 2, però la reacció reusenca no es va fer esperar. Els roig-i-negres volien sortir d'Igualada amb un triomf i Marc Julià, amb dues dianes gairebé consecutives, va tornar a posar als de Reus per davant al marcador.

De nou va tornar a aparèixer Marc Julià, que va signar el seu hat-trick particular i posava el 3 a 5 al marcador. A la festa golejadora final també s'hi va apuntar Joan Salvat, per sentenciar de manera definitiva el partit amb el sisè gol.

Després d’un partit elèctric, els de Jordi Garcia enceten aquesta nova aventura de lliga amb un triomf, els deures fets i tornen cap a Reus amb bones sensacions en aquesta primera jornada de la Parlem OK Lliga.

Igualada HC: Elagi Deitg, Antoni Baliu, Cesar Vives, Marc Palau i Marc Carol. Tambe van jugar Bernat Yeste, Gerard Riba i Nil Cervera.

Reus Deportiu Virginias: Càndid Ballart, Joan Salvat, Raül Marín, Marc Julià i Francesco Compagno. També van jugar David Gelmà, Ferran Giménez, Pablo Del Rio i Felipe Castro.

Gols: 0-1 Raül Marín (8’); 0-2 David Gelmà (8’); 1-2 Gerard Riba (18’); 2-2 Marc Palau (32’); 3-2 Ton Baliu (36’); 3-3 Marc Julià (37’); 3-4 Marc Julià (37’); 3-5 Marc Julià (45’); 3-6 Joan Salvat (46’).

Àrbitres: Álvaro de la Hera Jaudenes i David Cantos Bonales.

Incidències: Partit corresponent a la primera jornada de la Parlem OK Liga, disputat al pavelló Les Comes d’Igualada.