Dijous, 15 d'Agost de 2024

Tres punts més del Reus Deportiu Virginias

05 de Març de 2022, per Reusdigital.cat
  • Imatge d'arxiu d'un partit del Reus Deportiu Virginias

Triomf ajustat del Reus Deportiu Virginias, aquest dissabte, a la pista del CP Alcobendas (4-5), que segueix amb la gran ratxa de resultats dels roig-i-negres: quatre victòries consecutives i una sola derrota en el 2022.

L’equip ha capgirat un 2-0 advers amb un 2-3 al final del primer temps amb gols de Sergi Aragonès, David Gelmà i Joan Salvat. Els madrilenys han començat amb bon peu amb els gols de Marcos López i Jordi Gabarra.

A l’inici del segon temps, un gol de Marín ha suposat el 2-4, però els locals no han defallit en cap moment. Els madrilenys han equilibrat la balança mitjançant dues dianes de Miguel López i Cesar Candanedo quan restaven poc més de set minuts pel final (4-4). Marc Julià ha marcat a manca de dos minuts pel final per donar els tres punts (4-5) i situar el Reus Deportiu provisionalment a la tercera posició a l’espera del resultat del Noia Freixenet.