Victòria del Reus femení per acomiadar una excel·lent temporada

Ha guanyat 1-4 al Morell

11 de Juny de 2023, per Redacció
  • Imatge de l'encontre

Xavi Guix

El Reus femení tanca una excel·lent temporada amb una victòria per 1-4 contra el CD El Morell. Cal recordar que en aquesta temporada, les reusenques només han perdut un partit i n’han empatat un altre, els dos fora de casa.

El partit, jugat aquest diumenge a la tarda, ha estat plàcid per a  les reusenques, tot i que, al minut 11, en la primera ocasió del Morell, Henrika Budrecke ha fet el primer gol local. Immediatament, al minut 13, Irati Lazcano ha empatat el partit i la mateixa jugadora, dos minuts després, ha fet el segon de la FFBR.  En ple domini reusenc, al minut 27, Paula Catalán ha fet el tercer.  A la segona part, al minut 69, la golejadora Irati Lazcano ha fet el quart i definitiu gol.

Tot i quedar segones, amb 97 punts, el Reus femení no rep el premi de l’ascens, que és per al Llevant les Planes, primer classificat amb 99 punts. Ara cal esperar que es produeixi alguna circumstància que possibiliti que el Reus jugui la temporada vinent a la categoria superior.