Divendres, 18 d'Octubre de 2024

Victòria plàcida del Reus per recuperar sensacions

Els reusencs golegen el CH Caldes per 1 gol a 5 i es retroben amb la victòria a domicili

19 de Març de 2016, per Clàudia Bonet
  • El Reus s'ha imposat al Caldes

Raül Marín ha avançat als roig-i-negres tot just començar el partit. Amb el marcador a favor, el golejador reusenc ha estat l'encarregat de transformar les ocasions del conjunt d'Enrico Mariotti convertint-se en el protagonista de la primera meitat. Al minut 7, Marín ha tornat a la càrrega amb el segon i instants més tard, el local Humberto Da Silva ha vist una blava. Els reusencs ho han aprofitat per fer el tercer i el mateix Marín, des de tir directe, ha enviat la bola al fons de la porteria de Campor. Amb el 0 a 3 s'ha arribat al descans.

En la represa, els locals han retallat distàncies aprofitant la desena falta dels reusencs. Xavier Rovira des de tir directe ha anotat el primer del Caldes. Els d'Eduard Candami han tingut l'ocasió de reduir més les diferències en el marcador amb un penal, però Humberto Da Silva no ha aconseguit transformar-lo. Marc Coy, al 37, ha anotat el quart de la nit. Marín ho ha tornat a provar  des de falta directa, la desena dels locals, però en aquesta ocasió no ha aconseguit anotar. Tot i així, uns minuts més tard, Marc Coy, de penal, ha estat l'encarregat de tancar el marcador amb l'1 a 5 definitiu. El pròxim encontre dels roig-i-negres serà després de Setmana Santa, el dimarts 5 d'abril, a les nou del vespre al Palau d'Esports contra el CP Cerceda.

CH Caldes: Cesc Campor, Xavier Rovira, Jacint Molera, Alexandre Acsensi i Roger Acsensi -cinc inicial-.  Humberto Da Silva, Ferran Esteo, Jassel Oller i Hector Alava.

Reus Deportiu: Roger Molina, Xavi Rubio, Matías Platero, Raül Marín i Marc Coy -cinc inicial-. Joan Salvat i Marc Ollé.

Àrbitres:Joanathan Sánchez i Gerard Gorina.