Victòria treballada del Reus en el primer partit de l’any

Els reusencs han guanyat per un ajustat 7a 6 amb el Lleida

08 de Gener de 2017, per Clàudia Bonet
  • El Reus ha superat al Lleida en una victòria ajustada

Clàudia Bonet

La primera ocasió del partit l’ha tingut Raül Marín amb una falta directa, conseqüència d’una blava a Javier Darío Gimenez, que el reusenc no ha aconseguit transformar. El gol però, no ha tardat a arribar, i Marc Torra ha estrenat l’electrònic al minut 6.

Amb l’1 a 0, els reusencs han ampliat les distàncies i Raül Marín, primer amb un tir des de mitja pista i després culminant una jugada al contracop, ha fet pujar el 3 a 0 al minut 16. Els visitants també han anat provant la porteria d’Henriques i finalment aprofitant una jugada ràpida a la contra, Roc Llisa ha fet el primer.

La resposta dels reusencs ha estat immediata i Joan Salvat ha recollit una assistència de Marín per fer el quart. Els últims instants de la primera part, la intensitat ha agafat protagonisme i el domini dels reusencs s’ha vist reduït per un Lleida que ha plantat cara. Quan faltaven dos minuts pel final, Dario Javier Gimenez  ha robat una bola a mitja pista, s’ha plantat sol davant d’Henriques i ha marcat el 4 a 2.

Un segon temps marcat pel ritme i la intensitat

En la segona meitat, el ritme ha augmentat i s’ha vist reflectit en el marcador. Els lleidatans han sabut aprofitar els contraatacs per crear perill a la porteria d’Henriques i al 27, Joan Cañellas ha retallat distàncies amb el 4 a 3.  Un minut més tard però, Àlex Rodríguez ha etzibat un tir llunyà des de la banda esquerra, que ha acabat al fons de la porteria.

La resposta dels visitants ha arribat en la següent jugada, de la mà de Borja López, fent el 5 a 4. Les anades i vingudes han estat constants. Matías Platero ha fet el sisè, però Carlos Trilla ha respost amb el cinquè, dos minuts més tard. El mateix Trilla, de penal, ha establert l’empat quan faltaven nou minuts pel final del partit.

Joan Cañellas ha vist una blava i Marín ha disposat d’una directa que no ha aconseguit transformar. El gol de la victòria, finalment, ha arribat de la mà de Marc Torra al 45. Una victòria treballada que dóna tres punts més al conjunt d’Enrico Mariotti.

L’últim partit de la primera volta de l’OK Lliga

Els reusencs acaben la primera volta com a tercers classificats amb 33 punts. Encadenen un total de 10 victòries, 3 empats i 2 derrotes.  El FC Barcelona, el CP Vic,  el Reus i el Liceo seran caps de sèrie a la Copa del Rei 2017, que es disputarà a Alcobendas del 23 al 26 de febrer. Els altres equips que els acompanyaran seran el CP Voltregà, el Moritz Vendrell, el CH Lloret i el CH Caldes.

Fitxa tècnica:

Reus Deportiu La Fira: Pedro Henriques, Joan Salvat, Matías Platero, Marc Torra i Àlex Rodríguez -cinc inicial-.  Raül Marín.

ICG Software Lleida: Lluís Tomàs, Borja López, Joan Cañellas, Dario Javier Gímenez i Andreu Tomàs -cinc inicial-. Carlos Trilla i Roc Llisa.

Àrbitres: Óscar Valverde i Ángel Tavera