La Interprofessional dirigeix dues accions. Per una banda, la recerca i desenvolupament perquè l'avellana pugui evolucionar i guanyar competivitat i, per l'altra, fer publicitat i promoció per conquerir mercats. La signatura duta a terme aquest dilluns ha estat el primer pas per tal de "coordinar els esforços de cada entitat".
Josep Fortuny, responsable de la fruita seca a Unió de Pagesos ha mostrat la seva satisfacció davant d'aquest acord i creu que això "anirà bé pel sector". A més, ha afegit que espera que amb aquest tràmit els productors puguin mantenir les explotacions, cosa que veu difícil.
D' altra banda, José Manuel de las Heras, coordinador estatal de la Unión, ha valorat positivament la signatura d'aquest acord a la ciutat de Reus, ja que, segons el coordinador, "és la zona més important de producció".
En aquest sentit, segons de las Heras, "posarem el nostre esforç per estudiar i fer que cada vegada es pugui viure millor del sector de l'avellana". Aquesta associació no és la primera vegada que es duu a terme en algun sector, sinó que hi ha altres interprofessionals que estan funcionant, com ara al sector dels cítrics, ferratges i olis, entre d'altres.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics