Els reusencs van vèncer els Giants de València per 16 a 10

02 de Juny de 2008, per Josep Gallofré
  • Un moment del partit

Alnimar Imperials

El partit es va disputar a l'Estadi Municipal de Reus a les 11 del mati amb un temps magnífic i sense la temible pluja.

El partit va ser jugat com tothom s'esperava. Els Imperials, a per totes, amb un bloc sense fissures, tot i que la primera part l'atac no va acabar de funcionar i l'equip visitant se'l va emportar per 0 a 3. En el segon, tercer i quart, els Imperials van anar per davant en el marcador.

L'última jugada va ser d'infart: l'atacant valencià Tella va ser aturat quan faltaven 50 segons, quan l'entrenador reusenc va decidir no arriscar i renunciar a jugar, aconseguint la victòria pels de Reus.

Els entrenadors del partit van escollir Pablo Hernández de Lara, corredor de l'Alnimar Imperials, com a millor jugador de la final.